Keleti Andrea mindent elfelejt? - hétfő 19.00

Ezúttal Győrfi Pál, Keleti Andrea és dr. Almási Kitti kerülnek mókás helyzetbe, hála a gyermekeik kendőzetlen őszinteségének. Hétfőn 19.00-kor jön a Vigyázat, gyerekkel vagyok!

2017. október 6. 21:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - 2. évad 5. adás galéria Az egykori Kölyökidősök, Acél Réka, Czippán Anett és Kovács Robi hozták el ezúttal a gyermekeiket. Less be a kulisszák mögé, idézz fel aranyos pillanatokat exkluzív galériánkkal!
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - 2. évad 4. adás galéria Ugye, tetszett az adás? Akkor ezt a szuper, sehol máshol nem látható fotókkal tarkított galériát neked találtuk ki!
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - 2. évad 3. adás galéria Szögeczki Ági, Suzy és Hódi Pamela gyermekei megmelengették a szíveket. Nézd meg a galériánkat a kulisszafotókért és a legaranyosabb pillanatokért!
Dolhai Attila elárulta, hogyan segít a verstanulásban a gyerekeinek A színész arról mesélt, bár előre felkészítette kislányát, hogy a részvételre és az élményekre koncentráljon a Vigyázat, gyerekkel vagyok! közben, mégis ő az, aki sajnálja, hogy nem tudott jobban telj...
Buli a stúdióban: Tináék produkciójától mindenki táncra perdült Tina és Vivike különleges előadással lepte meg a Vigyázat, gyerekkel vagyok! nézőit: ízelítőt adtak a színpadi táncukból. Szuper produkciójuk mindenkit partihangulatba hozott!
Vigyázat, gyerekkel vagyok! Október 2-tól hétköznap esténként A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című szórakoztató műsor október 2-tól minden hétköznap este 19.00 órától új évaddal jelentkezik a TV2-n! Visszatérnek a legnagyobb dumás csemeték, és újabb szókimondó szt...

Vigyázat! Tépni fog az Együtt! Nem, sajnos nem úgy. Max Juhász Péter. A 0,000000001 százalékon álló párt (?) újabb, Vona Gábort is megszégyenítő mestertervvel rukkolt elő: plakáttépkedő kampányt indítanak.
Sosem találnád ki, mit csinál Ördög Nóra a forgatások szünetében Október 2-án visszatér a képernyőkre a TV2 népszerű műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! A forgatások már javában zajlanak a sztárszülőkkel és gyermekeikkel, Ördög Nóra pedig rendszeresen beszámol ra...
Magyar fejlesztésű okosóra ment meg a szívinfarktustól Egy magyar cég által fejlesztett viselhető kütyü kimondottan az egészségünkre vigyáz.
Ördög Nóri előnytelen, de cuki képétől olvadnak a rajongók Forgatás előtti pillanatot örökített meg Ördög Nóri, méghozzá a Vigyázat, gyerekkel vagyok kulisszái mögül. A fotón vörös bohócorral virít, ráadásul rá is bandzsít - azaz koránt sem nevezhető előnyös ...
Marián megmutatja, hogy énekelt Majka Király Viktorral - hétfő 19.00 Majka és Marián, Pápai Joci és gyerekei, Zalán és Hanna, valamint Tina és Vivike érkezik Ördög Nórihoz. Vigyázat, gyerekkel vagyok! hétfőtől minden hétköznap este 19.00-tól a TV2-n!
Vadonatúj játékok, tündéri produkciók - október 2-án visszatér a Vigyázat, gyerekkel vagyok! Még több poén, még több érzelem, még több gyerek: október 2-től jön a Vigyázat, gyerekkel vagyok! hétköznap 19-00-kor a TV2-n!