Middle-earth: Shadow of War teszt - Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején

Nagyon élveztük anno a Shadow of Mordort, de a végigjátszás után mégis hiányérzetünk volt. Lássuk, be tudja-e tömni a réseket a második rész.

2017. október 6. 21:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Middle-earth: Shadow of War - így fut a két legerősebb konzolon 4K-ban A DigitalFoundry nekiment a Shadow of War Xbox One X és PlayStation 4 Pro verzióinak, és mindkettőt 4K-ban tesztelték.
Middle-earth: Shadow of War - az első ingyenes frissítéssel végtelenné teszik a játékot Az első DLC mellé egy ingyenes frissítés is érkezik, amivel a rajongók visszajelzései alapján dolgozzák át a Shadow of War végjátékát.
Kiderült, a Middle-earth: Shadow of War vagy a The Evil Within 2 érdekel-e több játékost A brit játékeladási toplistán az első helyet egyik sem tudta megszerezni, de jól indultak. Az egyik jobban.
Middle-earth: Shadow of War - 4K-ban is nézhetjük az átvezetőket Akinek nincs 4K-s kijelzője, az valószínűleg örül, hogy nem kellett letöltenie a legnagyobb felbontású átvezetőket, de aki magasabb kategóriájú monitoron nyomja a Middle-earth: Shadow of Wart, annak é...
Middle-earth: Shadow of War - eddig bírta a Denuvo Két napja jelent meg a Monolith Productions játéka, a rajongók tehát már Középföldén irthatják az ellent. A siker úgy néz ki elkerülhetetlen, mégsem minden fenékig tejfel a Shadow of War háza táján.
Felkészült az új játékokra a friss Radeon Software A 17.10.1-es eszközillesztő a Middle Earth: Shadow of War és a The Evil Within 2 című játékokhoz biztosít megfelelő profilt.

Launch traileren a Shadow of War A várakozás véget ért, Középföldén minden eddiginél véresebb háború vette kezdetét. A Middle-Earth: Shadow of War már a boltokban van, a kritikák kedvezőek, már csak a launch trailert ajánljuk a figye...
2017 - Íme a 41. héten megjelenő játékok listája Az elkövetkező napokban néhány kisebb alkotás mellett végre játszható lesz a Middle-earth: Shadow of War is.
Middle-earth: Shadow of War - vegyetek nagyobb SSD-t, a mostanira nem fog felférni! Napokon belül hivatalosan is megérkezik a Middle-earth: Shadow of War PC-re, és jobb, ha már most elkezdtek neki helyet csinálni. mert hatalmas csomagról van szó
Middle-earth: Shadow of War tesztek - jobb mint Mordor? Napokon belül bárki átveheti az irányítást Talion és Celebrimbor felett, előbb viszont nézzük a külföldi értékeléseket.
Shadow Tactics: Blades of the Shogun konzol teszt - suhannak a surikenek Konzolokra is megérkezett a Commandos széria szellemiségét tovább vivő, felülnézetes taktikai játék, a Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Nézzük hát, hogy mit tud a PC-s változathoz képest.
Ismét mozgásban a Middle-earth: Shadow of War Eddig is számos videót nézhettünk már meg a játékból, a minap azonban egy újabb részlettel lettünk gazdagabbak.