És még mindig Mol-székház: aki lefotózza a kilátást az ablakából, annak Fosterék belelátványtervezik a magasházat a képébe

2017. október 6. 23:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Hír: Hazánk 1956-ban világtörténelmet írt - ellenzéki megemlékezés a forradalom évfordulóján Az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója tiszteletére tartott közös megemlékezést hétfőn délután a DK, az Együtt, a Párbeszéd és az MSZP.
Kalasnyikovval támadt a kiskunhalasi bíróságon, mégsem fogják elítélni Előbb a gondnokot akarta lelőni, aztán az ügyészt.
Vulin: az Egyesült Államok nyomást gyakorol Szerbiára Minden eddiginél súlyosabb nyilvános nyomásgyakorlásnak nevezte Aleksandar Vulin szerb védelmi miniszter azt, hogy Brian Hoyt Yee, az Egyesült Államok külügyminisztériumának európai és eurázsiai ügyekért felelős helyettes államtitkára kijelentette: az európai uniós tagságra törekvő Szerbia és a ...
Mélygarázsban gyulladt ki egy autó a II. kerületben Társasház mélygarázsában történt a tűzeset.
Kigyulladt egy autó egy mélygarázsban Budapesten A tűzoltók hét embert menekítettek ki.
Gulyás Márton közös ellenzéki tüntetést hirdetett november 18-ra Az október 23-i tüntetést elmosta a rossz időt, nem demonstrált közösen a Közös Ország Mozgalom, Gulyás Márton aktivista azt mondta, nagyon sajnálta, hogy így alakult.

Top hírek:
Budapesten vége a rémes időnek, a Dunántúlon még érvényben marad a riasztás Nagy szélre figyelmeztetnek, de már a másodfokú riasztást is visszavonták.
Sziámi ikrek születettek a Gázai övezetben A hasuknál és a medencéjüknél nőttek össze a lányok.
Baleset miatt torlódás az M3-as autópályán 5 autó ütközött Domonyvölgynél.
Megtámadtak egy újságírót Orbán beszéde után A 24.hu egy videós újságírójára támadtak rá ketten Orbán Viktor hallgatóságából.
Viharos szél veszi át az eső helyét Tizennégy megyére figyelmeztetést is kiadtak a várható viharos szél miatt.
Váratlanul Afganisztánba látogatott Tillerson Váratlanul Kabulba látogatott hétfőn Rex Tillerson amerikai külügyminiszter, hogy Asraf Gáni elnökkel az Egyesült Államok új afganisztáni stratégiájáról tárgyaljon – közölte Twitter-üzenetben a kabuli amerikai nagykövetség