Kiderül, mi Győrfi Pál három legfontosabb testrésze... - hétfő 19.00

Szem nem marad szárazon, hála a cserfes sztárgyerekeknek - Vigyázat, gyerekkel vagyok! hétköznap 19.00-től a TV2-n!

2017. október 6. 22:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Fia bátorság miatt mert nemet váltani az anya is Corey Maison egy detroiti kisfiú volt egészen 11 éves koráig, amikor is szülei elé állt, és elmondta neki, hogy ő bizony jó ideje tudja, rossz testbe született, mert lánynak érzi magát. Azért nem beszélt erről korábban, mert nem akart csalódást okozni nekik, de most már nem bírja magában tartani - így vallotta be a Bored Panda szerint.
Nem valószínű ma csapadék időjárás-jelentés, 2017. október 13., péntek, ...
Megváltozott a nők szerepe Süt, főz, vasal, takarít, gyereket nevel, és még kedves is. Körülbelül ezek az elvárások fogalmazódhatnak meg egy férfiban, amikor arról kérdezik őket, milyen számukra az ideális nő. De vajon hogy élik meg mindezt a nők? Hogy próbálnak, és tudnak megfelelni az elvárásoknak, és megtalálják-e az egyensúlyt a család és a munkahely között.
Teljesen ellentétes álláspontok Magyarország továbbra sem támogat ukrán javaslatokat nemzetközi szinten, mert teljesen másképp ítéli meg a két ország az ukrán oktatási törvényt - mondta Szijjártó Péter, miután tárgyalt ukrán kollégájával. A kárpátaljai magyarok is másképp látják a helyzetet, mint az ukrán kormány. Ez még nagyobb baj.
Gyurcsány uniós pénze Czeglédynél Gyurcsány Ferenc az Európai Bizottság másfél milliárd forintos megbízási díjából juttatott 80 millió forintot az előzetesben lévő Czeglédy Csabának. Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő bejelentette, hogy emiatt az unió csalás elleni hivatalához fordul. Czeglédy Csaba, szombathelyi önkormányzati képviselője ellen egyebek mellett költségvetési csalás miatt folyik .
Segíteni az üldözött keresztényeket Magyarország segíti az üldözött keresztények hazatérését, a segítséget kell odavinni, ahol arra szükség van - mondta Orbán Viktor a keresztényüldözésről tartott konferencián. Az unió olyan bevándorláspolitikát erőltet, amely beengedi a veszélyes szélsőségeseket, de Magyarország ennek ellenkezőjét teszi, segíti az üldözött keresztények hazatérését.

Top hírek:
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Tóth Vera smink nélkül - Így néz ki az arca, ha nincs rajta sok festék Tóth Vera és négy énekesnőnk, aki vállalja természetes arcát is.
Szétszedik a Google-t egy apró baki miatt az internetezők: végre választ kaptak A szemfüles felhasználóknak minden hiba feltűnik, de biztos, hogy véletlenről van szó?
Kürtőskalács, tudomány és színház is várja a családokat hétvégén - Mutatjuk a legjobb programokat! Ha nehezen neki egy a fizika, most játszva tanulhat a gyerek. Ha a színház iránt érdeklődik, most a színfalak mögé is bekukkanthat.
100 forintos módszerek tapéta tisztítására: a beivódott füstszag is eltűnik! Konyhai hozzávalók, kozmetikumok, vasaló. Neked melyik válik be?