Jó éjt!

TBG reggel mindenkinek ír majd. Addig Sleep.

2017. október 7. 0:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Így nyerhettél a Skandináv lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az október 11-én megtartott 41. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
Paracetamol: gyógyszer vagy méreg? Ki ne kezdett volna már öngyógyszerezésbe, amikor otthon feküdt lázasan? A legtöbb ember ilyenkor a házi patikában található lázcsillapítókhoz nyúl, melyek közül sok paracetamolt tartalmaz. De mi is valójában ez a hatóanyag és mit fontos tudni róla? ...
Az oroszok felszámoltak egy krími terrorszervezetet A félszigeten is tevékenykedett egy iszlamista terrorcsoport.
Öt éven belül eltűnhetnek a biciklis futárok - Legalábbis Sinya szerint midnenki át fog állni a cargobringára Legalábbis a ma ismert zsákosok. Helyüket teljesen átvehetik a cargobringák.
Szakítottak Robert Pattinsonék Három éve jártak és nemrég még az a hír járta, hogy el is jegyezték egymást.

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erdoan konkrétan elaludt a sajtótájékoztatója közben
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
Mindenkit megdöbbentett, amit az emberi agyban találtak Olyan rendszert sikerült megfigyelni, ami évszázadokig észrevétlen maradt.
Elhagyta a felesége Harvey Weinsteint a zaklatási botrány miatt Georgina Chapman szerint megbocsáthatatlan, amit a férje tett.