Elszánt és vitéz tiszt

Nemcsak a tizenötödik aradi vértanú történetéről szeretném lesöpörni a néha oly hálátlan és feledékenységre hajlamos utókor miatt rárakódott képzeletbeli port.

2017. október 6. 23:49

A cikk folytatása...Friss hírek
A Kétfarkú Kutya Párt Putyin-tervről indít nemzeti konzultációt A kérdés, adjunk-e lekvárt a spájzban lévő oroszoknak vagy sem.
Szarvashibát vétett az ismeretlen sátánozó KDNP-s Ha valamit igazán nem vártunk volna, az az, hogy éppen egy KDNP-s képviselő fog ennyire felkészületlenül sátánozni.
Nem lehet népszavazást tartani Polt Péterről Megtagadta a legfőbb ügyésszel kapcsolatos népszavazási kérdések hitelesítését csütörtöki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság.
Késsel sebesítettek meg egy postást Nyíregyházán A feltételezett elkövetőről közzétett egy fényképet a rendőrség.
A kormány nem tudja, osztogathat-e egészségügyi újságot Mészáros Lőrinc a kórházakban A Demokratikus Koalíció több, egymástól különálló forrásból is úgy értesült, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mediaworks lapkiadó cég ingyenes, egészségügy témájú újságot készíthet és oszthat a magyar kórházakban és állami rendelő intézetekben idén novembertől.
Van olyan középiskola, ahol tanárhiány miatt nem volt még matek- és angolóra Az iskola nem cáfolta a hírt.

Top hírek:
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Holttestet találtak a vízi mentők a Balatonban Horgásztársát még most is keresik, Tihanynál egy fürdőruhás férfi holttestét találták.
Demszky a beduin módszerrel olívázik horvátországi házában videó Mindezt üzbég fejfedőben, amit a családja és a klíma miatt visel rendszeresen. Még a 4-es metróban is, amiről azt gondolja, háromszáz év múlva is állni fog, a 3-as metrót viszont nem tanácsolja a gyerekeinek, mert szerinte életveszélyes.
Amnesty-főtitkár: Az orbáni gyűlöletpolitikától senkinek nem lett jobb az élete, sőt Salil Shetty a Közép-európai Egyetemen tartott beszédet szerdán az Emberi jogok és az új hazafiasság címmel.
Balavány: Jézus üzent a magyar kormánynak! Nem most, hanem már régen. Illene végre odafigyelni rá.
Orbán Viktor: Magyarország segít az üldözött keresztényeknek Európa olyan bevándorláspolitikát erőltet, amely beengedi a szélsőségeseket az unióba.