Fél éve nem működik a lift egy újpalotai rendelőintézetben

Akik nem tudnak felmenni a lépcsőn, azokhoz az orvos jár le.

2017. október 7. 0:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Elutasították a Momentum népszavazási kérdéseit A párt a Kúriához fordul.
Alkotmánybíróság: „VISSZAUTASÍTVA!” Dübörögnek a vélt vagy valós felháborodást ecsetelő alkotmányjogi panaszok, hengerelnek a bírósági döntések ellen lázadó indítványok.
Románia nem ért egyet a V4-ek külpolitikájával A román államfő csütörtökön cáfolta, hogy országa közeledne a V4-ekhez. Mint elmondta, országa nézetei eltérnek a visegrádi országokéitól Európa jövőjét illetően
Összejött a támogatás, indul a portál: elveszti kettős látását a Mérce Tíz nap múlva indul a Mérce.hu, a blogból indult portál jelentette be a csapat az eddigi felületén.
Orosz állami jelképeket gyaláztak meg az amerikaiak Az amerikai hatóságok eltávolították Oroszország zászlaját a Washington által korábban bezáratott San Franciscó-i orosz főkonzulátusról és washingtoni kereskedelmi képviseletről, s ezt az orosz fél nemzeti jelképeinek meggyalázásának minősítette
Hrojszman "mentálisan betegnek" nevezte a cseh elnököt Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök "egy mentálisan beteg ember" kijelentésének nevezte csütörtökön Milos Zemannak a héten tett nyilatkozatát, amelyben a cseh elnök azt javasolta, hogy Ukrajna adja el Oroszországnak az utóbbi által már amúgy is önkényesen elcsatolt Krím félszigetet

Top hírek:
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Holttestet találtak a vízi mentők a Balatonban Horgásztársát még most is keresik, Tihanynál egy fürdőruhás férfi holttestét találták.
Demszky a beduin módszerrel olívázik horvátországi házában videó Mindezt üzbég fejfedőben, amit a családja és a klíma miatt visel rendszeresen. Még a 4-es metróban is, amiről azt gondolja, háromszáz év múlva is állni fog, a 3-as metrót viszont nem tanácsolja a gyerekeinek, mert szerinte életveszélyes.
Amnesty-főtitkár: Az orbáni gyűlöletpolitikától senkinek nem lett jobb az élete, sőt Salil Shetty a Közép-európai Egyetemen tartott beszédet szerdán az Emberi jogok és az új hazafiasság címmel.
Egymillió emberen segít a dél-pesti kórházfejlesztés A vidéki szakrendelőket is támogatják.
Jogerősen is bukta székét Álmosd fideszes polgármestere Érdekesen gazdálkodott Álmosd pénzével a tisztségéből most már jogerősen felmentett polgármester: felvett másfél millió előleget, és azzal úgy számolt el, hogy sosem volt rendezvényekhez gyártott plakátokat és számlákat. Jutalmat is úgy adott saját magának, hogy arról nem volt képviselő-testületi határozat.