A katalán kormány közzétette a hivatalos végeredményt

A választásra jogosult 5,3 millió állampolgár közül összesen 2,28 millióan szavaztak.

2017. október 7. 0:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Halálba zuhant fotózás közben egy férfi A brit férfi egy indiai templomban készített képeket, amikor hirtelen lezuhant.
Ausztráliában azért tüntettek, hogy engedjék be a menekülteket Több százan vonultak fel vasárnap Sydney-ben azt követelve, hogy Ausztrália engedje be az országba azokat a menekülteket, akiket jelenleg Pápua-Új Guineában és Naurun tartanak fogva.
Az uniós külügyminiszterek az emberi jogok helyzetéről tárgyalnak Többek között az ukrán nyelvtörvény is téma lesz.
Orkánt és nyarat visz a britek felé tartó hurrikán Az Ophelia az utóbbi háromszáz év legpusztítóbb nagy-britanniai viharának 30. évfordulóján érkezik.
Ma szavaznak az osztrákok, meglepetés lehet az eredmény Csaknem egyedülállóan izgalmasnak minősítették osztrák kommentátorok az ausztriai előrehozott választás napját, mivel megítélésük szerint a viszonylag sok bizonytalan szavazó miatt a végeredmény még vasárnap reggel is bizonytalan volt.
Agyonlőtte és megerőszakolta iskolatársait egy középiskolás fiú Két barátjával rontott be az iskolába a kenyai fiú, majd a diákokra támadtak.

Top hírek:
Óriási botrányok és migránsáradat: így választ holnap Ausztria A korábbi évtizedekkel szemben soha nem volt még ilyen izgalmas az osztrák belpolitika.
Drámai képek a kaliforniai tűzvészről: 34-en meghaltak Eddig már mintegy 90 ezer hektárnyi terület égett porig.
Steven Seagal is zaklató? Az utóbbi időben diktátorokkal és illiberális államfőkkel is barátkozó hollywoodi színészt, Steven Seagalt is utolérték a zaklatási vádak. Az orosz útlevelét személyesen Vlagyimir Putyin orosz államfőtől átvevő sztárt Lisa Guerrero színésznő vádolta azzal, hogy egy éjszakai magánpróbára hívta őt a házába.
Vitorláson érkeztek a migránsok Isztambulból Olaszországba Az embercsempészek egy gumicsónakkal elmenekültek, még mielőtt kikötöttek volna.
Az utcán, kartonpapírokon aludt Nagy-Britannia bukaresti nagykövete A nagykövet a hajléktalanok nemzetközi napja miatt aludt az utcán 20 önkéntessel együtt.
A magyarok drukkolhatnak, ki nyeri az osztrák választást Magyar szempontból egyáltalán nem mindegy a mai eredmény. Ha az előrejelzések igazak, Orbán Viktor barátai lehetnek a befutók.