Bocsánatot kért az erőszak miatt a spanyol kormány

Bocsánatot kért a spanyol csendőrök erőszakos fellépése miatt a múlt heti katalóniai népszavazáson a spanyol kormány katalóniai megbízottja egy barcelonai televíziós interjúban pénteken

2017. október 7. 0:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyre gyakrabban sikerül a magyarokat letéríteni az öngyilkosság útjáról A Magyarországhoz hasonló lélekszámú Svédországban és Görögországban együttvéve sem történik évente annyi öngyilkosság, mint idehaza.
Estére már eshet Vasárnap már vihar is lehet sok helyen.
Darázsfészekbe nyúlt a budaörsi önkormányzat Tovább folytatódik a vita arról, hogy jogalkotással okozott kárért perelhető-e az állam. A bírói gyakorlat szerint nem, s ennek megváltoztatására egyelőre kevés a remény.
Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre Hazai forrásból érkezik a támogatás.
Még ketten állítják: molesztálta őket Marton László Veiszer Alinda műsorában két betelefonáló mondta el a saját történetét. Az egyiknek állítólag a lányánál is bepróbálkozott a rendező.
A szexuális zaklató Marton László két újabb áldozata jelentkezett Az egyik lányt a nyolcvanas években, a másikat két éve molesztálta a nagy hatalmú rendező.

Top hírek:
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.
Figyelmeztetés a fél országra: megint nagy köd lesz Tizenkét megyében vár tartós, sűrű ködöt az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Mégsem akar magyar csatornát indítani a Russia Today Az orosz csatorna kommunikációs igazgatója egy az egyben tagadta, hogy ez akár csak felmerült volna.
Ahol az agyhalál külön rovat: Jönnek a kormánybarát zugportálok?
Embercsempészeket fogtak Hercegszántónál Egy szerb és egy macedón férfi akart migránsokat becsempészni az országba.
Porosenko: a demonstráció résztvevői vért akarnak Az ország helyzetének destabilizálása az igazi célja a parlament előtt több napja tartó tüntetés szervezőinek, a reformok folytatásáról szóló követelésük pedig csak ködösítés volt - jelentette ki Petro Porosenko ukrán elnök pénteken egy kijevi rendezvényen