Adrienn felháborodott: Lerázott a mentős, mert hajléktalanhoz hívtam

Felháborító közjátéknak volt részese az az édesanya, aki éppen a gyermekét kísérte iskolába. Bishenden Ad­riennék a Péterfy Sándor és a Rottenbiller utca sarkán jártak, amikor megpillantottak egy szemmel láthatóan segítségre szoruló, hajléktalan férfit. Többen megálltak a korlátba kapaszkodó férfi mellett, aki már alig állt a lábán, lógott belőle a katéter.

2017. október 7. 3:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megújul a Péterfy-kórház is Csaknem 1,3 milliárd forintot biztosít a kormány a következő években az egyik legnagyobb budapesti kórház, a Péterfy Sándor utcai megújítására. Ez az intézményfejlesztés is része az Egészséges Budapes...

Friss hírek
Ők kezdik a versenyt jövőhéten a Konyhafőnök VIP új évadában Komoly harcra számíthatunk, az egyszer biztos.
Kilőtték a Fehér Özvegyet Szíriában Egy szíriai légitámadásban veszíthette életét még júniusban az a brit édesanya, aki öngyilkos merénylőket toborzott az Iszlám Állam számára értesült a Guardian. A lap úgy tudja, hogy az ötvenéves, Fehér Özvegynek nevezett Sally Jones egy dróntámadás áldozata lehetett, halálhírét azonban a helyi források egyelőre még nem erősítették meg.
Katus Attila elárulta, mikor szeretne gyereket vállalni Egy műsorban árulta el.
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
1600 kilométert utazott, hogy magáévá tegyen egy 9 éves kislányt A kétgyermekes apát szerencsére nem egy ártatlan gyermek, hanem a zsaruk várták.
Félmeztelenül lógott ki a kocsiból az anya, brutális véget ért az élete (18+ videó) Egy orosz nő halt meg egy autóbalesetben a Dominikai Köztársaságban. A 35 éves Natalia Borogyina levette a bikini felsőjét, majd kihajolt az autó ablakából, miközben a kocsi haladt előre az úton. Az egygyermekes anya szórakozásának aztán rossz vége lett, mert ahogy kihajolt, egy közlekedési lámpának ütközött.

1,3 milliárd forintból fejlesztik a budapesti Péterfy Sándor utcai kórházat Mintegy 1,3 milliárd forintból fejlesztik a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézetet és Baleseti Központot az Egészséges Budapest Program keretében - közölte a Fidesz budapesti elnöke cs...

Top hírek:
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Liptai Claudia kisfia már ilyen nagy - Az egyéves Marcellról cuki fotó készült Liptai Claudia ennivaló fotót posztolt két gyermekéről.
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.
Rajong az elhunyt Carrie Fisherért a kutyája - fotó Szívfacsaró képet töltöttek fel a Carrie Fisher kutyájának, Garynek létrehozott Instagram-profiljára. A fotón a francia buldog bűvöli a tévéképernyőt, amelyen a Csillagok háborúja filmsorozat következő részének előzetese fut. Ebben a Leia hercegnőt alakító, tavaly elhunyt színésznő is feltűnik. Épp nézem Az utolsó Jedik előzetesét, anyukám gyönyörűbb, mint valaha áll a megható kép leírásában.
Szombathy Gyulát sürgősen meg kellett műteni - A színész súlyos betegséggel küzd Szombathy Gyula komoly sebészeti beavatkozáson esett át.
Hány százalékos páratartalom legyen a lakásban? Ha nem ideális, penészedés indulhat meg Nemcsak a hőérzet, de az egészség szempontjából is lényeges kérdés.