Kiakasztotta a bírákat Oszter

Egy újabb magyarázattal késett tegnapi bírósági tárgyalásáról Oszter Sándor. A korábbi meghallgatásokra is rendre késve érkező színésznek számtalan kifogása volt már az eljárás során: hol dugóra, hol kialvatlanságra, idős korára hivatkozott. Ezúttal az utakkal volt baja. Higgye el, őrület! Őrület! Őrület onnan eljönni, ahol lakom.

2017. október 7. 3:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezúttal ezért késett a bíróságról Oszter Sándor A színész ezúttal viszont legalább nem aludt el a tárgyaláson.
Oszter Sándor kibékült lányával Nagyon hiányzott neki unokája.
Kövekhez menekül a baj elől Oszter Sándor Számos állami kitüntetés birtokában, negyven évnyi színészi karrierrel a háta mögött szinte csak a balhéiról lehet olvasni. Jellemző, hogy ismét bírósági épület előtt beszélgetünk Oszter Sándorral, ak...
A saját tárgyalásán bealvó Oszter Sándor fedőneve: Nagy Pisztoly Azt is elárulta, hogy a tiltás és a per ellenére tovább építi a tavat.

A Gyurcsány mellett kiálló egykori bírót is meghallgatták Oszter Sándorék perében A Magyar Nemzet tudósítása szerint Oszter Sándor a keddi tárgyalásról is elkésett, ráadásul ismét elaludt a tárgyalóteremben.
Bírókat hallgattak ki Oszter Sándor perében A befolyással való üzérkedéssel vádolt színész elaludt a tárgyaláson.
Oszter Sándort Nagy Pisztolyként emlegették A színésznek több elmélete is van arra, hogy miért kapta ezt a fedőnevet.
Fenyegető levelek miatt tart fegyvert Oszter Sándor A színész jó ideje kap olyan leveleket, amik miatt úgy érezte, kell valami, amivel megvédheti magát.
Kórházba került Oszter Sándor édesanyja A bírósági tárgyalást is otthagyta, hogy meglátogathassa az idős asszonyt.