Alonso a Honda számára legfontosabb hétvégén sem ússza meg motorcserés rajtbüntetés nélkül

Parc Fermé: Alonso a Honda számára legfontosabb hétvégén sem ússza meg motorcserés rajtbüntetés nélkül

2017. október 7. 4:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A legjobb hír egyben a legrosszabb Micheliszéknek Harmadszor kapja a Honda a legnagyobb büntetősúlyt idén a WTCC-ben.
Alonso ezek szerint komolyan hisz a McLaren feltámadásában A kétszeres világbajnok hosszabbított, 2018-ban is a Honda-motort Renault-ra cserélő istállónál versenyez majd.
Őszinte nyilatkozat a Hondával való együttműködésről Pierre Gasly a hétvégén megszerezheti a Super Formula bajnoki címét, egy Honda-motoros autóval, jövőre pedig nagy valószínűséggel szintén a japánok erőforrása által hajtott Toro Rossót vezethet majd a...
Nagy dobásra készül jövőre a Renault A franciáké jelenleg a harmadik legerősebb motor az F1-ben - bár a Honda erről másképp vélekedik -, ezért eltökélt céljuk, hogy a következő szezonra sokkal ütőképesebb csomaggal álljanak elő.
A Honda szégyelli, hogy nem adott Alonsónak normális motort Három, problémákkal teli éves időszak végére ér lassan a McLaren-Honda szövetség, amely év végén felbomlik. A japánok első embere mindenben igazat ad Alonsónak és szégyelli magát a motor miatt.
A Honda már bárhol verheti a középmezőnyt 2017 végén felbomlik a McLaren-Honda együttműködés. A japán erőforrás az év elején irtózatos hátrányban volt és ugyan még most is a leglassabbnak tűnik, az autó immáron remekül tartja a lépést a közép...

Michelisz a második helyről indulhat Kínában A gyári Honda magyar versenyzője második lett az időmérőn.
Könnyebb helyzetben 2018 előtt a Honda A japán F1-es motorgyártó a McLaren eredménykényszerben lévő légköréből a némileg nyugodtabb Toro Rossóhoz költözik át a tél folyamán - a Honda első embere már most érzi a változást.
A Honda szerint elszabadulnak a költségek Az FIA tervezett újabb szigorítása, miszerint 2018-tól már minden erőforrás-elemből csak három használható büntetés nélkül évente, inkább megemeli majd a csapatok költségeit, mint csökkentené.
Főhet a McLaren feje, a Honda közelebb került a Renault-hoz Bár a wokingi F1-es alakulat nem szerzett pontot motorszállítója hazai nagydíján, a Honda első embere úgy érzi, kezdik utolérni a csapat jövő évi partnerét teljesítmény terén.
Teszt: Honda Civic 1.0 VTEC Turbo Ki van sportosítva
Vandoorne elfelejtené a japán hétvégét Nem sikerült a pontszerzés a Suzukában a McLaren-Honda számára. A wokingiak belga versenyzőjének délutánját már egy első körös incidens megbélyegezte, aki így csak a 14. helyen végzett.