A Ten Pao Miskolcon nyitotta meg első tengeren túli gyárát

A TEN PAO cégcsoport megnyitotta első Ázsián kívüli gyáregységét Miskolcon, a Déli Ipari Parkban a mai napon. A kínai tulajdonban lévő vállalat a világ egyik vezető gyártója a fogyasztási cikkekhez készülő kapcsoló üzemű tápegységek, valamint az intelligens töltők és vezérlők ipari felhasználása területén.

2017. október 7. 4:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Miskolcon a szülőknek kell megmondani, meg tudják-e venni a gyerekük óvodai székét Elhasználódtak a székek, a szülőket kérdezik, tudnának-e új széket venni.
Tények délben teljes adás, 2017. október 18., szerda KARAMBOL - Lovaskocsit előzött egy teherautó, amikor frontálisan ütközött egy autóval Miskolcon. A kocsi sofőrje azonnal meghalt, a mentők sem tudtak segíteni rajta. - BRUTALITÁS - Megvertek egy lányt...
Halálos előzés Miskolcon Egy kőszállító teherautóval ütközött egy személykocsi.
Villamossal ütközött egy kocsi Miskolcon A balesetben senki nem sérült meg.
Továbbjutást ért a Fradi második győzelme a vízilabda Eurokupában A Jadaran Splitnek esélye sem volt, a Miskolc ezúttal is döntetlent játszott.
A Fradi győzelemmel kezdte az Eurokupa második selejtezőkörét A Miskolc döntetlent játszott a franciaországi Aix-en-Provence-ban.

Mozgó kormányablakban készítenek e-személyigazolványt Házhoz, pontosabban kórházhoz megy a Kormányablak Miskolcon. A Borsod Megyei Központi Kórházban lehet e- személyi igazolványt igényelni.
Közép-Európa környezetvédelmi tanácskozás Miskolcon Miskolcon tartják a visegrádi négyek (V4) - Magyarország, Szlovákia, Lengyelország, Csehország - környezetvédelmi minisztereinek, képviselőinek háromnapos találkozóját.
Kamaszoknak árult drogot Felsőzsolcán, elfogták Miskolcon árult kristályt fiataloknak.
Veszélyhelyzet: kiürítettek egy tízemeletes panelházat Miskolcon Gyanús port találtak egy küldeményben Miskolcon, az Avasi lakótelep egyik 10 emeletes házában, a Mednyánszky utca 7-ben.
Kutatás-fejlesztéssel tervezi a jövőt hazánkban a Bosch cégcsoport Hazánk gazdaságának versenyképessége azon áll, hogy hogyan tudunk alkalmazkodni a negyedik ipari forradalom generálta változásokhoz jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Robert Bosch...
Pizzák egy kis kulináris csavarral Fügés, sütőtökös, mézes pizza, mindez egy gyorsétteremben. A feltétek szezonálisan változnak, a tulajdonosok pedig hónapról hónapra újabb ízvilágokat kapcsolnak össze. Minőségi alapanyagokból, nem csa...