Elsőként kínál portfóliómegosztást az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár

A hazai pénztárpiacon elsőként vezet be portfóliómegosztási lehetőséget a legnagyobb független szereplőként működő Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár. Az 1,1 millió tagú és összesen 1300 milliárd forint vagyont kezelő pénztárpiacon az Aranykor egyedülálló módon teszi lehetővé, hogy az öngondoskodók nyugdíjcélú megtakarításukat tetszőleges arányban, egyszerre két különböző kockázatú és hozamú portfólióban kamatoztathassák.

2017. október 7. 5:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nagy változásokra készülhetnek a nyugdíjra spórolók - Itt az első bejelentés A hazai pénztárpiacon elsőként vezeti be portfóliómegosztási lehetőséget az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár. Tavaly január óta van lehetőség arra törvény szerint, hogy a pénztártagok befektetéseiket....
Aranykor ez a vállalkozóknak sok olcsó hitel, támogatások, befektetők, tőzsde A hazai vállalkozóknak nagyon jó dolga van, a rengeteg állami vagy uniós támogatás, az alacsony hitelkamatok mellett kockázati tőke is keresi a befektetési lehetőségeket. Az olcsó bankhitelek korszaká...
Viktória királynő és AZ Aranykör - Filmzene Semmi kiemelkedőt nem kaptunk az elmúlt hetek filmzenei felhozatalától, de ami van, az legalább minőségi.
Mária Terézia uralkodása aranykor volt Mária Terézia születésének 300. évfordulóján a Magyar Nemzeti Múzeumban tartott konferencián Schmidt Mária és Gerő András történészek tartották előadást.
Itthon is mindenki Kingsman 2-t nézett a mozikban Magyarországon sem talált legyőzőre a Kingsman: Az aranykör.

Kingsman: Az aranykör - egy tipikus folytatás A Kingsman folytatása az év egyik legjobban várt akciója volt, mely sajnos egy tipikus második rész lett, annak összes előnyével és hátrányával.
Ez a film taszította le trónjáról a Stephen King-horrort A Kingsman: Az aranykör című kémfilmfolytatás taszította le a trónjáról az Az című horrort az észak-amerikai mozis hétvégén - írta a Variety.com.
GameStar Filmajánló - Kingsman: Az Aranykör, 47 méter mélyen és A LEGO Ninjago film Durva felhozatallal készülnek a forgalmazók szeptember végére, hiszen nem csupán a Kingsman folytatása mutatkozik be, de kapunk egy újabb LEGO animációs filmet, egy cápás horrort, egy magyar vígjátéko...
Kingsman: Az Aranykör - Kritika Királynak még mindig király az újabb kém őrület, de aranyba nem feltétlenül öntjük már a nevét.
Az aranykor aranykora köszönhet a polgárőrökre A rendszerváltozás óta több tízezer helyi lakos polgárőrként segíti a rendvédelmi szervek munkáját, és növeli a lakosság biztonságérzetét. Talán nincs még egy olyan szervezet sem Magyarországon, ahol ...