Újabb Marvel-tévésorozatot láthatunk itthon

Hozzánk is megérkezik a The Gifted.

2017. október 7. 5:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pilot: The Gifted - Kiválasztottak Az Inhumans mellett egy másik Marvel-sorozat is elrajtolt, ám azzal ellentétben az X-Men univerzumhoz kapcsolódó The Gifted - Kiválasztottak című szériában van potenciál.

Friss hírek
Hozzáférés-kezelés: sima ÜGYFÉL siker! Ma már rengeteg dolgot tudunk interneten keresztül bonyolítani. De mi kell ahhoz, hogy mindezt kényelmesen és biztonságosan tehessük? A NetIQ szakértői összegyűjtötték az elvárásokat és lehetőségeket.
Az ESRB szerint a lootdobozos rendszerek nem számítanak szerencsejátéknak Sokan úgy gondolják, hogy a valódi pénzért megvehető loot dobozoknak fel kéne vinniük az őket tartalmazó játékok korhatárbesorolását, mivel a nyitogatással gyakorlatilag szerencsejátékozunk, de a besorolásokat végző bizottság nem ért egyet velük.
Ennyibe kerül a Huawei Mate 10 Lite Kiderült, hogy Európában pontosan mikor és mennyiért lesz vihető a következő zászlóshajó "jóárasított" verziója.
Jönnek a biztonsági értesítések a GitHubra A cég több újítást is bejelentett, jobban odafigyel majd a kockázatos függőségekre.
Így néz ki egy sikerhorror folytatása Megjött az első kép a The Strangers folytatásából.
Ilyen lehet a Nokia 9 Lehet, hogy a Nokia 8 csak most került a polcokra, de már tervben van a folytatása. Állítólag így fog kinézni.

Újabb X-Men sorozattal erősített a FOX: idehaza is jön a The Gifted És már az is megvan, hogy mikor startol a széria FOX magyar csatornáján.
Itt az élőszereplős X-Menes tévésorozat első hat perce Kikerült a netre a The Gifted - A kiválasztottak első pár perce.

Top hírek:
Stallone egy nagyszerű film folytatását rendezheti meg Sylvester Stallone lett a Creed 2 rendezője.
Kék Halált okozhat a Windows 10 októberi javítása A jelek szerint elsősorban a vállalati ügyfeleket érinti a probléma.
A Fujitsu hordható eszközeit használták a napelemes autók versenyén A Fujitsu UBIQUITOUSWARE hordható megoldásai fontos szerepet játszottak a belga Punch Powertrain Solar Team felkészülésében a napelemes autók október 15-ig tartó 3000 kilométeres ausztráliai versenyére. A hordható technológia valós időben szolgáltatott fontos adatokat az edzések során a sofőrök számára optimális környezet beállításához.
Vízálló Honor tablet mutatkozott be Egyre kevesebb gyártó foglalkozik tabletekkel, a Huawei azonban kitartó, most épp egy vízálló, középkategóriás géppel álltak elő.
Itthon is jön a Xiaomi Mi A1 A telefon alap Androidot és iker-kamerát kínál majd a vásárlóknak.
Olcsón kínál 18:9-es kijelzőt a Honor 7x 200 dollárért a telefon többi specifikációja sem kutya.