Nap képe - Macaron

2017. október 7. 5:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Ők kezdik a versenyt jövőhéten a Konyhafőnök VIP új évadában Komoly harcra számíthatunk, az egyszer biztos.
Kilőtték a Fehér Özvegyet Szíriában Egy szíriai légitámadásban veszíthette életét még júniusban az a brit édesanya, aki öngyilkos merénylőket toborzott az Iszlám Állam számára értesült a Guardian. A lap úgy tudja, hogy az ötvenéves, Fehér Özvegynek nevezett Sally Jones egy dróntámadás áldozata lehetett, halálhírét azonban a helyi források egyelőre még nem erősítették meg.
Katus Attila elárulta, mikor szeretne gyereket vállalni Egy műsorban árulta el.
1600 kilométert utazott, hogy magáévá tegyen egy 9 éves kislányt A kétgyermekes apát szerencsére nem egy ártatlan gyermek, hanem a zsaruk várták.
Félmeztelenül lógott ki a kocsiból az anya, brutális véget ért az élete (18+ videó) Egy orosz nő halt meg egy autóbalesetben a Dominikai Köztársaságban. A 35 éves Natalia Borogyina levette a bikini felsőjét, majd kihajolt az autó ablakából, miközben a kocsi haladt előre az úton. Az egygyermekes anya szórakozásának aztán rossz vége lett, mert ahogy kihajolt, egy közlekedési lámpának ütközött.
Katalin hercegné féltékeny Meghan Markle-re? A hercegné állítólag úgy érzi, nem kap elég figyelmet a terhessége, mert mindenki azt várja, mikor jelenti be Harry herceg, hogy eljegyezte barátnőjét.

Top hírek:
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Liptai Claudia kisfia már ilyen nagy - Az egyéves Marcellról cuki fotó készült Liptai Claudia ennivaló fotót posztolt két gyermekéről.
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.
Rajong az elhunyt Carrie Fisherért a kutyája - fotó Szívfacsaró képet töltöttek fel a Carrie Fisher kutyájának, Garynek létrehozott Instagram-profiljára. A fotón a francia buldog bűvöli a tévéképernyőt, amelyen a Csillagok háborúja filmsorozat következő részének előzetese fut. Ebben a Leia hercegnőt alakító, tavaly elhunyt színésznő is feltűnik. Épp nézem Az utolsó Jedik előzetesét, anyukám gyönyörűbb, mint valaha áll a megható kép leírásában.
Szombathy Gyulát sürgősen meg kellett műteni - A színész súlyos betegséggel küzd Szombathy Gyula komoly sebészeti beavatkozáson esett át.
Hány százalékos páratartalom legyen a lakásban? Ha nem ideális, penészedés indulhat meg Nemcsak a hőérzet, de az egészség szempontjából is lényeges kérdés.