Igen, tényleg ezt a nevet kapta az Amerikai Pite sztárjának második gyermeke

Jason Biggs és szintén színész felesége ismét szülőkké váltak.

2017. október 7. 5:03

A cikk folytatása...Friss hírek
4 isteni recept Gordon Ramsaytől
A leukémia típusai, tünetei és kezelése - van ellenszer?
Miért utálja a férjem a barátnőmet?
Skorpió hava
Amilyen a holdjárás, olyan a lelkivilágod! Most éppen hol jár(sz)?
Hamilton nem számít buta hibára Vetteltől Lewis Hamilton eddig az USA Nagydíj egész hétvégéjén lehengerlően szerepel, ám azzal, hogy Sebastian Vettel a második helyre kvalifikált, csökkent az esélye annak, hogy a brit már Austinban bajnok legyen.

Az Amerikai pite sztárja megint a ruhájával sokkol Tara Reid megint megpróbált tündökölni a vörös szőnyegen, de a sok gratuláció helyett, csúnyán beégett!

Top hírek:
A csehek Donald Trumpja óriási hatalom közelébe kerülhet a választáson Rendőrségi eljárás is folyik Csehország második leggazdagabb embere, a szlovák származású és cégbirodalmával Magyarországra is átnyúló Andrej Babiš ellen, de a botrányok leperegtek róla. Populista pártja a választás nagy esélyese.
3000 pék hiányzik, de nem ettől drágul a bevásárlás A munkaerő hiány miatti ár növekedést kordában tartja az erős piaci verseny, de véget ért Európában és Magyarországon is a nulla infláció időszaka.
A magyar érdekeltségekkel is rendelkező üzletember nyeri a cseh választást Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztosan nyeri a választást.
Újabb milliárdok Pest megyei óvodai fejlesztésekre Hazai forrásból érkezik a támogatás.
Új információk a veronai halálbusz ügyéről Vizsgálja a magyar rendőrség, hogy a Verona közelében balesetet szenvedett magyar üzemeltetésű autóbuszba legálisan vagy illegálisan építettek be pót-üzemanyagtartályt.
Jegy nélkül utazott a csörögi lány, megverte a kalauzt