Átlagosan heti 1100 forint zsebpénzt kapnak a kiskamaszok

A 10-14 éves gyereket nevelő szülők 86 százaléka ad az apró kiadások fedezésére zsebpénzt, amely átlagosan heti 1100 forint derült ki az NRC piackutató cég reprezentatív felméréséből, amelyet a CIB Bank megbízásából végzett.

2017. október 7. 6:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bővülő gazdaságra, alacsony inflációra, laza monetáris politikára számíthatunk jövőre A fejlett országok gazdasági teljesítménye tovább javul, az infláció viszont továbbra sem fog látványosan emelkedni jövőre a CIB Bank elemzői szerint. A kamatok változására legfeljebb csak az Egyesült...
Töretlenül düböröghet a magyar gazdaság Mind a fejlett országok, mind Magyarország gazdasági növekedése töretlen lehet a következő időszakban a CIB Bank elemzői szerint.

Friss hírek
Két autó karambolozott a 4-es főúton Öt ember megsérült a balesetben.
A nap legfontosabb hírei 2017. október 22. Elmosta a bedurvuló október az összellenzéki demonstrációt, a csendes napon is működött a sorosozás, és egyre többen vallanak Marton László ügyeiről
A pofavágás a legrosszabb reakció, ha túl gyorsan megy el a férfi Tegye fel a kezét, aki még nem élte át a problémát!
Támadásnak fordította a Facebook az ártatlan üzenetet Letartóztatott egy palesztin férfit az izraeli rendőrség Ciszjordániában, miután a Facebook a munkás "Jó reggelt" - üzenetét félrefordította, és támadásnak tekintette.
Még nem késő! Így készítse fel a fűtési rendszert a használatra Az elhanyagolt rendszerek ezernyi bajt okozhatnak. Az ellenőrzés hiánya akár életekbe is kerülhet.
Magyar túrázó tragédiája a Magas-Tátrában Elhunyt egy magyar férfi szombaton a Magas-Tátrában lévő Menguszfalvi-völgy ben írta a parameter.sk.

Állati jó karakterek a CIB új reklámjaiban Idén ősszel országos kampánnyal debütál a CIB Bank új kreatív reklámplatformja, a Kommentátorok, amely két nagyon karakteres szereplőre, egy kutyára és egy macskára, valamint a kettejük párbeszédéből ...
Heti ezer forintot kapnak a magyar gyerekek zsebpénzre A CIB Bank felmérése szerint a pénzügyi nevelés kapcsán a lakosság kétharmada úgy látja, az edukáció leginkább a szülők felelőssége, és tisztában vannak a korai pénzügyi nevelés jelentőségével is. A.....
A pénz nem minden - most kiderül, hogy mire vágynak a magyarok Az anyagi gyarapodás jut leginkább eszünkbe az előrelépés kapcsán, azonban a magánéletünkben történő változásokat jóval fontosabb előrelépésnek éljük meg állapítja meg a CIB Bank megbízásából készíte...

Top hírek:
Óriási bírói hibából jött a Barcelona-gól A tökutolsó Málagát verték végül nagyon sima meccsen, továbbra is vezetik a bajnokságot.
Peruban is legalizálták az orvosi marihuánát A rendőrség februárban ütött rajta egy csoport szülőn, akik rákbeteg gyerekeiknek készítettek hasisolajat. Felháborodott a társadalom.
Mit gondol Szanyi Tibor 1956-ról? Szanyi Tibornak az 1956-os nemzeti ünnepet idézőjelbe tevő Facebook-bejegyzése a bizonyíték arra, hogy az ő esetében a közvetlen eszmei közösségvállalás a diktatúra állampártjával és a forradalom eltiprásával ma is fennáll mondta Gulyás Gergely.
Az LMP-vel készül a választásra Gémesi György pártja Az LMP-vel együttműködve indul a jövő évi választáson a Gémesi György gödöllői polgármester által alapított Új Kezdet – jelentették be szombaton párt gödöllői nagygyűlésén
Népszavazást tartanak Lombardiában és Venetóban Az északnyugati Lombardia és az északkelet-olaszországi Veneto tartományban rendeznek egyidejű referendumot vasárnap a két tartomány autonómiájának növeléséről elsősorban adópolitikában, de számos más területen - például a migrációs vagy a biztonságpolitika - is erősíteni akarják a tartomány hatáskörét.
Öt amerikai exelnök vett részt a texasi segélykoncerten Több volt amerikai elnök is részt vett azon a koncerten, amelyet a hurrikánok áldozatainak megsegítésére rendeztek a texasi Austinban, helyi idő szerint szombat este.