ELTEfeszt idén is a Trefort-kertben

Több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái ezzel várják a leendő hallgatókat és érdeklődőket az Eötvös Loránd Tudományegyetem Trefort-kerti kampuszán október 13-án.

2017. október 7. 5:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Hárommilliárd forintos foglalkoztatási program indult Miskolcon Hárommilliárd forintos foglalkoztatási program indult Miskolcon - közölte a borsodi megyeszékhely polgármesteri hivatala szerdán az MTI-vel.
Napi horoszkóp - október 12 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Elhízottak aránya a világszerte - ábrán mutatjuk Elhízottak aránya a 15 éves és annál idősebb lakosság százalékában (2015 vagy a legközelebbi évből származó adatok); túlsúlyos: testtömegindexe (BMI) 25-29,9; elhízott: testtömegindexe (BMI) 30 vagy több; BMI = testsúly osztva a testmagasság négyzetével
Az afta kezelése természetes gyógymódokkal Az afta apró, hólyagszerű, fehéres színű, fekélyes seb, ami rendszerint 7-14 napon keresztül okoz kellemetlenséget, azután lassacskán magától meggyógyul. ...
Álcák csapdája (Teljes film) Gyilkosság áldozata lesz Washingtonban az Egyesült Államok egyik szenátora. Az elkövetés módja arra utal, hogy egy egykori szovjet ügynök-legenda lehet a tettes...
Trump most az NBC-t lövetné le Egy cikkükben azt állítják, hogy az elnök a nyáron megtízszerezte volna az USA atomfegyver-arzenálját.

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Mindenkit megdöbbentett, amit az emberi agyban találtak Olyan rendszert sikerült megfigyelni, ami évszázadokig észrevétlen maradt.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erről beszélni olyan, mint hogy milyen volt a napod Fiatalokkal beszélgettünk az előbújásról, a bizalomról és a nyitottságról. Videó.
LMP: a devizahitelesek a vesztesei az MSZP döntésének Az LMP értetlenül áll az MSZP döntése előtt, amely szerint a szocialisták nem járulnak hozzá parlamenti vitanapok kezdeményezéséhez. Az LMP szerint ennek a devizahitelesek lesznek a vesztesei, és nem az érdekükben vitanapot kezdeményező pártok.
Az Üvegember, aki utoljára varázsolt narancsmezben A világbajnoki ezüst- és bronzérmes Arjen Robben a jövőben csak a Bayern Münchenre koncentrál.