Még mindig ez a legolcsóbb fűtési módszer: a pelletfűtés éri meg leginkább

Fával fűteni manapság az egyik legjobb alternatíva, és egyáltalán nem ódivatú.

2017. október 7. 6:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Varga Izabella új frizurával hódít - Jól áll neki az új fazon? A Barátok közt színésznője új külsőre váltott.
Durva adalékanyagot azonosítottak az interneten árult szerben: javítja a koncentrációt, de szívritmuszavart okozhat Az ellenőrizetlen táplálékkiegészítők és izomnövelők ártalmasak az egészségre nézve.
Viktória: Keresem azt a fiút, akiben apám szíve dobog! Rendhagyó keresésbe fogott a tököli Viktória, aki egy 17 éves fiút szeretne megtalálni. A fiú tavaly októberben kapta meg Viktória elhunyt édesapjának a szívét. A tököli családot a szervátültetés után levélben csupán arról értesítették, hogy hozzátartozójuk szerve életet mentett, és egy 17 éves fiú kapta meg a szívet.
Radics Gigitől félnek a férfiak Idén ősszel elindult az X-faktor legújabb szériája, amiben Radics Gigi ül az egyik mentori székben. Ez a lehetőség azonban nem jelenti, hogy udvarlóinak száma megnőtt volna, ugyan vannak, akik próbálkoznak, de nem kiugróan sokan. Az énekesnő azzal magyarázta a  Hot! magazinnak, hogy félnek tőle. Szerintem kicsit félnek tőlem a férfiak, mert nem annyira sok az ilyen jellegű megkeresés, mint sokan gondolnák.
Ha ilyen ruhát választasz, nem fázol meg - Tanácsok őszi futáshoz Egészségünk, fittségünk megőrzése minden évszakban fontos ne hagyjuk hát, hogy az őszi időjárás megállítson bennünket! A futás szerelmeseinek sem kell lemondani kedvenc mozgásformájukról a kellemes nyári idő elmúltával.
Storck már a szurkolókat is elveszítette Botrányosan gyenge játékkal fejezte be a magyar válogatott a vb-selejtezőket. A Feröer elleni 1-0-s győzelem alkalmával a szurkolók a csapatot és Bernd Storckot is kikezdték.

Top hírek:
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
45 évesen apa lett az NSYNC énekese - Tündéri babafotóval tudatta az örömhírt Chris Kirkpatrick öt éve vette feleségül szerelmét, aki egy kisfiút szült neki tegnap.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.
Hatalmas a botrány ByeAlex körül - A rajongói is nagyot csalódtak benne ByeAlex és Majka klipje szexista lett, ráadásul közpénzből készült.
A sors útjai - 75. rész Luis és Mariana feljelentése miatt Pedro születésnapi ünnepségének közepén a rendőrség letartóztatja Fernandat. Carlos az államokba viszi édesanyját, Marissat, hogy ott a legjobb szakemberek vizsgálják ki.