Magasról tesz a szabályokra Tove Lo

A svéd énekesnőnek a Lean On klipjét jegyző Tim Erem rendezett zavarbaejtő videót.

2017. október 7. 6:49

A cikk folytatása...Friss hírek
Százéves korában elhunyt a francia filmlegenda Danielle Darrieux évtizedeken át ünnepelt sztár volt.
Szőke bombázóra kattant rá John Malkovich Kijött az I Love You, Daddy trailere.
A színműs hallgatók Marton László ideiglenes felfüggesztését kérik Miután Sárosdi Lilla színésznő megnevezte egykori állítólagos szexuális zaklatóját - aki az állítás szerint a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanít -, jelenlegi és egykori diákok az iskola vezetőihez fordultak kérésükkel. [...] Bővebben!
A gagyi eddig ismeretlen szintjeitől sem riad vissza Jean-Claude Van Damme új sorozata Saját magát alakítja a Jean-Claude Van Johnson című, vállaltan komolytalan sorozatban a színész. Lesz ez annyira rossz, hogy már jó legyen?
Megjelent az új Asterix-képregény, ez már a 37. Megjelent csütörtökön az Asterix-képregénysorozat 37. kötete, amelyben a bajszos gall ezúttal egy itáliai kocsiversenyen vesz rész.
Vége a nyárnak, készült egy turnéfilm Szabó Benedek és zenekara, a Galaxisok húsz percben foglalta össze 2017 nyarát. Premier.

Top hírek:
Szőke bombázóra kattant rá John Malkovich Kijött az I Love You, Daddy trailere.
Sokadik, de nem egyetlen A hattagú, székesfehérvári gyökerű Blahalouisiana második nagylemezének ötletes és izgalmas címet sikerült adni, ám az anyag nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. [...] Bővebben!
Cseh Tamás özvegye: "Tartani lehetett attól, Tamás neve hamarosan inkább magát a programot jelenti" Cseh Tamás özvegyét, Császár Bíró Évát kérdeztük arról, a család miért nem hosszabbította meg a Cseh Tamás Program névhasználati engedélyét.
"Mennyi pénz kell?" - mondta a rendezőnek a Habony és Rogán asztalától felálló Vajna Mészáros Márta mesélt el egy érdekes anekdotát arról, hogyan kapott végül zöldlámpát filmterve Andy Vajnánál.
Philip K. Dick víziója már valósággá vált, csak még nem tudjuk, mihez kezdjünk vele A népharag miatt idegösszeomlást kapó futballistákról, a bebörtönzött ukrán filmrendezőről, és Aleppó romjai alól embereket mentő csapatról is elképesztő dokumentumfilm készült, melyeket ismét a Verzió Filmfesztiválon nézhetünk meg itthon. Réz Anna, Mundruczó Kornél és Thuróczy Szabolcs is személyesen ajánlja az emberi jogi fesztivált.
"Magyarország ott tart, hogy Soros György fotójával riogatja az embereket" A diszkriminációtól az elfogadásig, a bevándorlókkal szembeni elutasítás társadalmi közegét vizsgálja Fassbinder A félelem megeszi a lelket című filmjének színpadi változata. Ali, a marokkói vendégmunkás szerepében az Erdélyből áttelepült színészt, Bányai Kelemen Barnát láthatjuk, aki most találkozásról, figyelő játékról, kisemberekről beszél.