Te is vízzel öblögetsz fogmosás után? Nem szabadna a kutatók szerint

Van, aki szerint káros lehet, míg mások azt vallják, a fogkrémnek nincs helye a fogakon.

2017. október 7. 6:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Bezárt az első benzinkút Bezárt az ország első és egyben legöregebb benzinkútja. 81 év után húzta le a rolót a tulajdonos, akinek az édesapja nyitotta meg a kutat még 1936-ban. A 88 éves férfi azonban már nem tudja irányítani a benzinkutat, nincs aki átvegye tőle, ezért úgy döntött, hogy ...
Szexbotrány az álomgyárban Dagad a szexuális botrány Hollywoodban. Egyre több híres, amerikai színésznő vallja azt, hogy az egyik ismert amerikai filmgyártó cég a Weinstein Company egyik producere, Harvey Weinstein szexuálisan zaklatta. A producert molesztálással vádoló színésznőkhöz csatlakozott többek között Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow is.
Űrből is látszik az óriási erdőtűz Már 17-re nőtt a halottak száma a kaliforniai erdőtűzben, ami napok óta egyre nagyobb területeken pusztít. Az amerikai elnök természeti katasztrófa sújtotta területté nyilvánította Kaliforniát, tízezreknek kellett elhagyniuk az otthonaikat. Japánban közben egy hat éve csendes vulkán kezdett aktivitásba, egyelőre hamufelhőt szór.
Drágul a virág Mindenszentekre Több kerülnek a koszorúk és a virágok mindenszentekre, erre panaszkodnak sokan az árusoknál. Már szinten mindenhol árulják a mécseseket és a virágokat. Az árusok szerint részben az időjárás miatt emelkedtek az ...
Szennyezett tojás volt a tésztában Száraztésztákban, tojáslikőrben, tojásporban, de még pékárukban is kimutatták, a fipronil Németországban, amit próbáltak elhallgatni a hatóságok. Ez az a növényvédő szer, amelyet augusztusban mutattak ki először. Az eset kirobbanása óta megsokszorozódtak a vizsgálatok Magyarországon. ...
Olcsóbb a hús, drágább a tej Az utóbbi egy évben, közel 10 százalékkal növekedett a sajt ára, de a többi tejtermék esetében is jelentős az árnövekedés. Vannak vásárlók, akik arra panaszkodnak, hogy ez azért bosszantó, mert ezek olyan élelmiszerek amiket szinte minden nap meg kell venni. A baromfihús viszont olcsóbb lett. Az elmúlt egy évben közel 13 százalékkal csökkent az .

Top hírek:
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
45 évesen apa lett az NSYNC énekese - Tündéri babafotóval tudatta az örömhírt Chris Kirkpatrick öt éve vette feleségül szerelmét, aki egy kisfiút szült neki tegnap.
Emlékszel Acél Rékára? A Kölyökidő sztárja így tért vissza a képernyőre Acél Rékát még gyerekként, a 90-es években ismerte meg az ország.
Hatalmas a botrány ByeAlex körül - A rajongói is nagyot csalódtak benne ByeAlex és Majka klipje szexista lett, ráadásul közpénzből készült.
Horoszkóp: Október 11., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 11-én is!
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.