Kevin Spacey lesz a világtörténelem leggazdagabb embere

Ridley Scott új filmjében a Getty-birodalom feje egy vasat sem fizet az elrabolt unokájáért cserébe. Szinkronos előzetes, csak nálunk.

2017. október 7. 6:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kevin Spacey úgy megöregedett, hogy rá sem lehet ismerni Undok milliárdosként lophatja ki Gary Oldman zsebéből az Oscart.
GameStar Filmajánló - Szárnyas fejvadász 2049 és Hans Zimmer: Live in Prague Évtizedekkel Ridley Scott kultikus sci-fijének megjelenése után elkészült a folytatás, Shia LaBeouf ismét megcsillogtatta tehetségét, és Hans Zimmer koncertjét a mozikban is nézhetjük.
O. J. Simpson első dolga szabadulása után: enni egy steaket és venni egy új Iphone-t Fotó: Ethan Miller / Getty ImagesA 70 éves volt sportolót és színészt, minden idők egyik leghíresebb gyilkossági ügyének egykori vádlottját, 2008-ban 33 éves börtönbüntetésre ítélték fegyveres ...

Ryan Gosling mindent elmagyaráz, amit tudni kell az új Szárnyas fejvadászról Csak az Indexen látható a Blade Runner 2049 elé készült kisfilm, amelyben a főszereplőn kívül Ridley Scott is elárul pár fontos dolgot a filmről.
Ridley Scott máris a Szárnyas Fejvadász 2049 folytatásán agyal Szinte biztos, hogy nem ez lesz az utolsó Blade Runner.
Hangolódj ránk! Zene, kreativitás és nagy szívdosszié az e heti Nők Lapjában Kattintsatok a fotóra képes hangolónkért! Fotó, illusztráció: Archív, Getty Images, iStock, Szász Marcell, Thinkstock, Zsólyomi Norbert
Megérkezett Ridley Scott új filmjének előzetese Új filmet készített Ridley Scott.