Ezek a masinák garantáltan megkönnyítik a fiatalok életét

Energiát és időt spórolnak nekünk, vagy csak nagyon menők.

2017. október 6. 11:00

A cikk folytatása...Friss hírek
190 órányi speedrun vár ránk a 2018-as Awesome Games Done Quick alatt A szervezők bejelentették, milyen játékok speedrunjait láthatjuk a 2018 első heteiben a következő Awesome Games Done Quick alatt. A cél persze ismét a jótékonykodás.
A Nintendo nem csak családi játékokat akar látni a Switchen Úgy tűnik, hogy a japán cég nem minden esetben ragaszkodik a jól bevált recepthez, és szívesen változtat néhány dolgon.
Szexuális zaklatással vádolja egykori felettesét a Naughty Dog volt művésze A Naughty Dog szerint ugyan David Ballard soha nem panaszkodott náluk, a művész most azt állítja, néhány éve egyik felettese zaklatta, míg a stúdióban dolgozott, később pedig megpróbálták megvásárolni a hallgatását.
Jövőre jön a Call of Duty: Black Ops 4? Nagyon úgy tűnik, hogy a világháborús kikacsintás után a Black Ops vonal tér vissza jövőre a Call of Duty sorozatban.
Közös VR-sorozattal rukkol elő a Discovery és a Google - itt az előzetes A Discovery Communications és a Google bejelentette együttműködését.
Jövő év elején érkezhet az egyik rajongói Half-Life epizód Mikor nemrég megismertük a Half-Life sztorijának lezárását, több csapat is elkezdett dolgozni a saját rajongói változatán, ezek közül az egyik 2018 első hónapjaiban jelenhet meg.

Top hírek:
150 ezer dollárért akartak eladni egy használt Tesla Model 3-at Pedig csak 35 ezer dollárba kerülne újonnan.
Így nézne ki He-Man egy Unreal Engine 4-es játékban Egy lelkes rajongó egészen lenyűgöző munkát végzett a klasszikus hős lemodellezésével. Nem is lenne rossz egy ilyen játék.
A Nintendo nem csak családi játékokat akar látni a Switchen Úgy tűnik, hogy a japán cég nem minden esetben ragaszkodik a jól bevált recepthez, és szívesen változtat néhány dolgon.
A pornóipar megint megmutatja, hogy mit hoz a jövő internete Az ágazat egyik óriása gépi látás segítségével, automatikusan címkézi fel a videókban megjelenő embereket és jeleneteket.
A kutatás-fejlesztésben erősít az Alibaba A kínai kereskedelmi óriás a közeljövőben nagyon komoly összegeket fektet be a területen.
Nagy siker az Idétlen időkig horrorváltozata Elég nagy az érdeklődés a Happy Death Day iránt.