Új családtaggal bővült a Rubint család (galéria)

Még csak alig pár hónapos, de máris hatalmas rajongó tábora van Rubint Rella kiskutyájának. Az új jövevény augusztus közepén csatlakozott a Rubint családhoz és nemcsak a csinos fitnesz instruktor, hanem a kommentelők szívéhez is hozzánőtt. Nézd meg a jobbnál jobb képeket!

2017. október 7. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megható, ezt csinálta Rubint Réka fia Norbika egy igazi úriember.
Beszélnünk kell Rubint Réka legelőnytelenebb ruhájáról Nem tudjuk kiverni a fejünkből, ráadásul egy csomó kérdés is felmerül a piros minivel kapcsolatban.
Norbi miatt kezdték ki Rubint Rékát a luxusfeleségek Még ideje sem volt arra, hogy felocsúdjon a múlt heti beszólogatásokból Rubint Réka, máris itt az újabb sokk. A fitneszedző hétfőn vegyül utoljára a luxusfeleségekkel.
Schobert Norbiék tinilánya pillanatok alatt összeszedett 30 ezer Insta-követőt Szinte órák alatt internetes szenzáció lett Schobert Lara Instagram-oldala. Alighogy nyilvánossá vált a fitnesz-házaspár Schobert Norbert és Rubint Réka kamaszlányának netes fotógyűjteménye, több mint...
Rubint Réka és Lara Ismerd meg Réka, és a bájos Lara néhány kedvencét!
"Norbira álmában tör rá a vágy" - Rubint Rékáék intim titkokról vallottak Eddig soha nem hallott sztorikat meséltek.

Almási Kitti edzés közben kiakadt Rubint Rékára A pszichológus rendszeresen edz otthon Rubint Réka fitneszvideóira. Elmesélte, egyszer nagyon emlékezetesen ˝omlott össze˝ egy nem várt gyakorlatsor miatt.
Gyönyörű tini lett Rubint Réka lánya - Friss fotóját agyondicsérik Schobert Norbi egy szép fotóval köszöntötte a lányát.
Mindenki meghatódott Rubint Réka vallomásán, ezt üzente lányának Nyilvánosan üzent Larának.
Zimány Linda hasa lassan úgy néz ki, mint Rubint Rékáé – fotó! Cserébe már nyolc hete csak hámozott uborkát eszik.
Schobert Norbi beszólt a nejét kritizáló luxusfeleségeknek A fitneszguru megvédte Rubint Réka izmos alakját.
Elképesztő: kitalálod, melyik magyar sztárnak van ilyen kockás hasa? Eláruljuk, nem Rubint Réka az.