Engedélyt kaptak a Google lufijai, hogy kommunikációs szolgáltatást nyújtsanak a vihar sújtotta Puerto Rico felett

A 3,5 milliós szigetországban a Maria hurrikán miatt még mindig nincs se áram, se mobilkommunikáció.

2017. október 7. 7:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
HWSWeekly: Google termékcunami és retró ThinkPad A mai alkalom két témája: Google termékcunami és retró ThinkPad (~31:00-tól).
Teljesen ráfeküdt a hardverekre a Google Ezek többsége elég ügyes is, a fülhallgatójuk élőben tud tolmácsolni.
Bemutatkoztak a Google új okostelefonjai Mégpedig további eszközökkel együtt, amelyek az otthont is kényelmesebbé tennék.
Horrorfilmbe illő mezőt találtak a Google Térkép fotói között Ez a legkísértetiesebb táj, amit valaha az interneten láttunk.
Gyorsabban osztja meg a videókat a Google Fotók Első körben csak egy alacsonyabb felbontású változatot tölt fel az app.
Megtalálták Jennifer Lopez elveszettnek hitt Puerto Rico-i rokonait A Maria hurrikán idején teljesen megszakadt velük minden kapcsolat. Az énekesnő a legrosszabbtól tartott.

Mindenkit lever a Google szoftverboltja A Play Store immár globális szinten is az első, a trendet pedig szeretnének tovább erősíteni.
A Google amputálta a HTC-t: mi lesz veled Google, mi lesz veled HTC? Nézzük a lehetséges forgatókönyveket. Meglehet, hogy ez a vásárlás senkinek nem lesz fáklyásmenet.
Ötezren töltötték le azt az Androidos appot, amely csak a pénzükre pályázik Egy szlovák cég figyelmeztette a Google-t, hogy nagy baj van....
A Google egy keresőprogrammal váltaná ki a gigabírságot 2,4 milliárd eurót kellene fizetniük, de inkább egy árakat összehasonlító oldalt indítanának.
Iskolákat is bezártak a tűz miatt 300.000 embert telepítettek ki Kaliforniában. Hétfőn hatalmas erdőtűz tört ki a területen. Rohamosan terjednek a lángok. Négy általános iskolát is bezártak a hatalmas füst miatt. Kínában a rengeteg es...
Idén is az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája Immár az ötödik egymást követő évben idén is az Apple és a Google bizonyult a világ legértékesebb márkájának az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.