Kóbor János: Nem emlékszem, mikor voltam orvosnál

Volt egyszer egy Vadkelet címmel új lemezzel  és arénás nagykoncerttel is készül az Omega 55 éves jubileumára. Az azonban csak most derült ki, hogy a 100 Folk Celsiusz-szal társultak a turnézó Kóborék. Az énekes nem fél a countryOmega fogadtatásától.

2017. október 7. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Két éve nem áll szóba egymással az Omega két tagja Kóbor János viszont szívesen békülne.
Kóbor János: ˝Ha már eldöntöttük, hogy életfogytig rocknroll, akkor ezt be kell tartani˝ Szeptember 23-án lett 55. éves az Omega zenekar. Ennek alkalmából Kóbor János a Mokka vendégeként mesélt a közeledő arénás nagykoncertről, és az új albumról. ˝Ha már eldöntöttük, hogy életfogytig rock...
Furcsán ünnepelnek az Omega zenészei Mihály Tamás nem lesz ott az 55 éves zenekar jubileumi koncertjén.
Az Archos hozza el Európába a Nubia Z17S-t A ZTE ma bemutatott csúcsmodellje Európában Archos Diamond Omega néven kerül forgalom. Ráadásul kedvezőbb nyitóáron, mint otthon.

Mihály Tamás: "Ez így megalázó és elfogadhatatlan.Vendégművésznek elég ciki lenne odamenni" Nem igazán elegáns egy bulvárlapon keresztül üzenni, válaszol Facebook-oldalán Mihály Tamás az Omega énekesének, Kóbor Jánosnak.
Az algákra építhet az új szuperételtrend Annyira sok omega-3 zsírsavat tartalmaznak, hogy nem is csoda.
Énekeljen magyarul, úgy szebben cseng Az Omega Kelet-Németországot is bejárja 55. születésnapi turnéján.
Ételek, amelyekben sok az omega-3 zsírsav A omega-3 zsírsavak fogyasztása kedvező hatással van az egészségre: egyebek mellett véd az öregedéstől, enyhíti a gyulladásos állapotokat, erősíti az immunrendszert, csökkenti a szív- és érrendszeri m...
Omega-jubileum új lemezzel és Aréna-koncerttel Volt egyszer egy Vadkelet címmel új lemezzel és december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában koncerttel ünnepli 55. születésnapját az Omega együttes.