Bizarr lényt sodort partra az ár a vihar után: nagy pánikot keltett

Végül kiderítették, hogy mi ez a szem nélküli lény pontosan.

2017. október 7. 7:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Elképesztő! Női Ninja Warrior-jelölt ilyen messze még nem jutott a pályán Az egész stúdió feszülten figyelte Imrei Kata, a harmincéves veszprémi tesitanár próbálkozását. Vajon ő lesz az első női harcos, aki sikerrel vesz minden akadályt?
Az American Ninja Warrior egyik legnagyobb sztárja látta el tanácsokkal a versenyzőket Sziva Judit egyenesen Helsinkiből érkezett a Ninja Warrior pályájára. Egyik kísérője a világhírű Nicholas Coolridge, akit hazájában csak a modernkori Tarzanként emlegetnek. Hallgasd meg, mit tanácsolt a versenyzőknek!
Tilláékat lenyűgözte Herry, az aputestű olvasztárkirály Lorenzovics Attila, alias Herry egyenesen Erdélyből érkezett, hogy megküzdjön a Ninja Warrior akadálypályájával. Az olvasztárként dolgozó srác nagyon meglepte Tilláékat, alig akartak a szemüknek hinni, miután Herry akadályról-akadályra egyre közelebb került a célhoz...
Szülinapjára kapott kaparós sorsjeggyel nyert milliókat Egy minnesotai nőnek születésnapi bulit szerveztek a barátai titokban - írja az UPI. A nő többek közt kapott kaparós sorsjegyet is szeptember 30-án. A 60 éves hölgynek az ötven közeli barátja és családtagja vett részt az ünnepen. A nő nem a bulin kezdte el kaparni a szelvényt, hanem később és saját bevallása szerint nem hitte el, amit lát.
Emlékszel Xenára? Lucy Lawless közel az 50-hez is csodásan néz ki Mindannyian imádtuk a harcos hercegnőt, Lucy Lawlesst.
Az orvosok nem tanácsolták, hogy sportoljon, mindenre rácáfolt Súlyos szívbetegséggel született Horgas Péter, akinek az orvosok nem tanácsolták a sportolást. Most azonban a Ninja Warrior akadálypályáján bizonyíthat a fiatal srác. 

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Mándy Iván rajongott ezért a magyar színésznőért - A forgatáson ismerkedtek meg Mándy Ivánt és Bodnár Erikát szoros szálak fűzték egymáshoz.
Tizennyolc milliót keres a lábaival ez a nő fotók Az Instagramjára feltöltött képeivel vette le a lábukról a férfiakat.
Benny Hillt szexuális zaklatással vádolja egy punk énekesnő Sorba dőlnek ki a csontvázak a szórakoztatóipar sötét szekrényéből. Most a hetvenes-nyolcvanas évek legendás komikusát, magyar otthonok millióinak is egykori állandó szereplőjét, Benny Hillt vádolja szexuális zaklatással egy angol énekesnő a Mirror szerint.  Hazel O'Connor, a későbbi punkénekesnő és színész, 21 évesen, 1976-ban ment el egy meghallgatásra, amin a Benny Hill Show-ba kerestek lányokat.
Így néz ki a világ legdrágább táskája, ami 9 ezer óra alatt készült el Több mint 1 milliárd forintot ér.
Friss hírek jöttek az új iPhone-ról, aminek nem fogsz örülni Erre senki nem számított.