Miért van most ez a tengerpartos rajz a Google főoldalán? És ki az a Wilhelm Bartelmann?

Miközben ma Magyarországon sehol ígértek melegebbet 14-17 foknál, a Google kereső főoldala ma tengerpartos, strandolós grafikát mutat a magyaroknak. Ennél talán már csak az zavarosabb, ha eláruljuk: egy kosárfonó az oka, egy bizonyos Wilhelm Bartelmann.

2017. október 7. 7:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
HWSWeekly: Google termékcunami és retró ThinkPad A mai alkalom két témája: Google termékcunami és retró ThinkPad (~31:00-tól).
Teljesen ráfeküdt a hardverekre a Google Ezek többsége elég ügyes is, a fülhallgatójuk élőben tud tolmácsolni.
Bemutatkoztak a Google új okostelefonjai Mégpedig további eszközökkel együtt, amelyek az otthont is kényelmesebbé tennék.
Horrorfilmbe illő mezőt találtak a Google Térkép fotói között Ez a legkísértetiesebb táj, amit valaha az interneten láttunk.
Gyorsabban osztja meg a videókat a Google Fotók Első körben csak egy alacsonyabb felbontású változatot tölt fel az app.
Mindenkit lever a Google szoftverboltja A Play Store immár globális szinten is az első, a trendet pedig szeretnének tovább erősíteni.

A Google amputálta a HTC-t: mi lesz veled Google, mi lesz veled HTC? Nézzük a lehetséges forgatókönyveket. Meglehet, hogy ez a vásárlás senkinek nem lesz fáklyásmenet.
Ötezren töltötték le azt az Androidos appot, amely csak a pénzükre pályázik Egy szlovák cég figyelmeztette a Google-t, hogy nagy baj van....
A Google egy keresőprogrammal váltaná ki a gigabírságot 2,4 milliárd eurót kellene fizetniük, de inkább egy árakat összehasonlító oldalt indítanának.
Valósággá vált a Google okosdzsekije Szeptember 27-től kapható a Levi's Google-technológiára épített okosdzsekije.
Idén is az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája Immár az ötödik egymást követő évben idén is az Apple és a Google bizonyult a világ legértékesebb márkájának az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.
A Google a tehenek személyiségi jogait is védi