Szigorítanak a Sepangban megszegett szabályon

A Malajziai Nagydíjon kisebb botrány kerekedett abból, hogy több csapat is szárította autóik rajthelyét a startot megelőzően most az FIA világossá tette, hogy a jövőben ezért büntetés fog járni.

2017. október 7. 7:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újabb esős hétvége jön Suzukában Akárcsak Monzában, Szingapúrban és Sepangban, az F1-es mezőny a Japán Nagydíj helyszínén sem ússza meg az égi áldást - bár az esőre a hétvége elején nagyobb az esély.
Raikkönen nem fél attól, hogy megbüntetik Vettel sebességváltója a közbeszéd fő témája Sepang után, pedig csapattársa is hasonló cipőben jár: motorja maradandóan károsodhatott múlt hétvégén, ami a szezon végén a legtöbb esetben rajtbüntetést ...
Már Alonso szintjén Sepang meg nem énekelt sztárja Stoffel Vandoorne katasztrofális első fél éve után megtáltosodott, és az elmúlt két futamon két zseniális hetedik helyeket szerzett - sőt, Malajziában egyértelműen jobbnak bizonyult a nagynevű spanyol...
Palmer: Egy szélroham miatt pördültem meg Nem épp hízelgő egy versenyzőre nézve, ha két egymást követő körben is megforog. Jolyon Palmer elismeri, hogy a második önhibájából történt, az elsőért azonban a hátszelet hibáztatta Sepangban.
Így kotlott meg Vettel autója Sepangban Parc Fermé: Így kotlott meg Vettel autója Sepangban
A Mercedes pilótái rég reménykedtek ennyire Szingapúrban várható volt, Sepangban azonban nem számított visszaesésre a Mercedes: Lewis Hamilton és Valtteri Bottas is bízik benne, hogy szombatra sikerül remekül beállítani a W08-ast.

Erős biztonsági készültség Sepangban Az év során korábban felmerült több helyszínen is, hogy terrorveszély miatt szigorítani kell a biztonsági intézkedéseken. Malajziában ilyenre nem számítanak, de így is több, mint hatszáz rendőr vigyáz...
Ricciardo Malajziában is esélyes Daniel Ricciardo az elmúlt évben váratlan győzelmet aratott Sepangban, igaz, némi szerencsével. Ezúttal ismét megvan minden esélye a kiváló eredményre, elárulta, miért várja annyira a következő versen...
Sainz mégis már Malajziától mehet a Renault-hoz Az érintettek döntő többsége úgy vélte eddig, hogy Carlos Sainz csak 2018-tól csatlakozik a Renault gyári csapatához, ám a Red Bull nagyfőnöke mégis lát esélyt erre már Sepangban is.
Ezért úszta meg Vettel a büntetést Több szakértő is morgolódott a Malajziai Nagydíj leintése után, ugyanis Sebastian Vettel kétszeresen is megszegte a szabályokat a Stroll-lal való ütközése után. Ez valójában nem fedte a valóságot.
Minden sepangi baleset a játékban A videó készítői ezúttal sem sajnálták a fáradságot, és a múlt hétvégi Malajziai Nagydíj összes balesetét lemodellezték az F1 2017 játékban néhányuk kifejezetten élethűre sikerült!
Verstappen: Nem kizárólag esőben lehetünk jók Max Verstappen rendkívül jó teljesítményt nyújtva győzött legutóbb a Malajziai Nagydíjon. Suzukában ismét jó eredményre számít, a holland szerint nemcsak esőben, de szárazon is elől lehetnek.