Tótkomlósi baleset: varrodások busza rohant fának

Harmincegy ember sérült meg Békés megyében Tótkomlós és Kaszaper között, ahol felborult egy autóbusz tegnap reggel hat óra tájban. A magántulajdonban lévő jármű dolgozókat szállított Tótkomlósra, a Rimax Kft. varrodájába. A baleset attól alig egy kilométerre történt. A busz megcsúszott, letért az útról, egy fának ütközött és felborult.

2017. október 7. 7:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Erős szélre számítsunk kedden A sok eső miatt már nem, de a viharos szél miatt az ország nagy részére elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő este az MTI-hez el...
Új polgármestere lett Medgyesbodzásnak A független Varga Gábort választották polgármesterré a Békés megyei Medgyesbodzáson vasárnap - tájékoztatta a helyi választási iroda az MTI-t.
Kara Ákos: Méltó és békés megemlékezésre készülünk Az NFM a korábban meghirdetetteknek megfelelően készül a programok lebonyolítására.
Valamiben egyetért Orbán Viktor az EU menekültpolitikájával Békés hangulatban kezdődött az EU-csúcs, bár nagy előrelépés nem is várható a kétnapos brüsszeli találkozón.
Titkos betonbunkerben őrzik a virtuális pénzt James Bond filmbe illő helyszín: arcfelismerő rendszerek, földalatti folyosók, többtonnás acélajtók. És egy békés falu.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásár...

Őskáosz: nagy népi tébolydából született a bolsevizmus Forradalom? Puccs? Őrült anarchia? Száz éve volt a nagy októberi, csak azt nem könnyű megmondani, mi is pontosan. Mit tanítsanak róla a történelemtanárok? Tobzódó téboly egy békés konferencián.
Kritikusan romlott az európai belbiztonsági helyzet az elmúlt években Bakondi György szerint radikálisan romlott a belbiztonsági helyzet az elmúlt két és fél évben Európa-szerte, ezzel szemben Magyarországon mind a nemzet-, mind a közbiztonság javult - jelentette ki a s...
Megnéztük, veszélyes-e Tunézia: elállt a szavunk attól, amit ott láttunk - Békés és gyönyörű az ország Béke, nyugalom, barátságos hangulat jellemzi az országot. Na meg a tenger és a színek!
Hét praktikus tanács, hogy a csalók ne verhessék át idős rokonait Több mint négyszáz idős embernek tartottak bűnmegelőzési tájékoztatót a rendőrök a Házhoz megyünk programban, Békés megyében.
II. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivál II. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivál
Súlyos állapotban a buszbaleset után Műteni kell a tótkomlósi buszbaleset egyik utasát, az orosházi kórházban ápolják, kulcscsonttörése van. 31 ember sérült meg, többen súlyosan, amikor a busz lesodródott az útról, több fának nekiütközöt...