Van egy város, ahol kétirányúsítottak egy eddig egyirányú utcát, aminek a végén visszafordítják a forgalmat

2017. október 7. 7:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Ébresztőket beállítani: vasárnap is korán kell kelnünk! Parc Fermé: Ébresztőket beállítani: vasárnap is korán kell kelnünk!
Felismered Szilágyi Jánost? Nagyon sármos volt fiatalon Sosem látott fotókon hazánk legendás tévései.
Veseműtét közben csontig égett a lába Ezt állítja az RTL Klub riportjában egy asszony, akit a szombathelyi Markusovszky kórházban operáltak meg.
Ködös reggel után kellemes idő Csapadék továbbra sem valószínű.
Ezért nem lesz háború Kurdisztánban A függetlenségi népszavazás óta megnőtt a feszültség az iraki kormány és a kurd vezetés között. A háborúnak azonban nincsenek előjelei.
Ronaldo első bajnoki góljával elintézte Öt perccel a vége előtt dőlt el a meccs, a Getafe otthonában.

Top hírek:
Könnyed sétának indult a hegyekben, ötéves rabság lett belőle Egy kanadai-amerikai pár az afgán iszlamisták karmai közé került, a rabságból három gyerek és diplomáciai csörte lett.
Háromból három egészségügyi közbeszerzés volt szabálytalan Röntgengépek, CT berendezések, lélegeztetőgépek, laborműszerek és egyéb orvosi eszközök beszerzésére írt ki három közbeszerzési pályázatot az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) az elmúlt hónapokban, a Közbeszerzési Döntőbizottság azonban mindegyikben talált valamilyen szabálytalanságot.
30 millió forintra perli Roselyne Bachelot-t Rafael Nadal Az első tárgyalási nap már meg is volt.
Donald Trump egy lépésre került a rettegett döntéstől Donald Trump amerikai elnök nem mondta ugyan fel a 2015-ben Iránnal kötött többhatalmi atomalkut, de ennek megtétele csak a szenátustól függ.
Tovább emelkednek az albérleti díjak A következő két-három hónapban várhatóan már nem növekednek tovább az albérleti díjak, hosszabb távon azonban további drágulás várható - írja szombati számában a Magyar Nemzet.
Kövér tilt Van nekem otthon egy féltett kincsem.