A benzines kocsik miatt ugrott meg a palládium ára

Már drágább a platinánál.

2017. október 7. 7:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Már tizenhat éves kortól biztosítaná a szavazati jogot az LMP Már tizenhat éves kortól biztosítaná a szavazati jogot az LMP. Ennek érdekében alaptörvény-módosítási javaslatot nyújt be az ellenzéki párt.
Van kereslet a fogyasztóbarát lakáshitelre az UniCreditnél Több tucat ügyfél fogyasztóbarát lakáshitel-igénylése áll elbírálás alatt az UniCredit Banknál, amely húsz napja kínálja a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szempontjai szerint kidolgozott terméket - mondta az MTI-nek Patai Mihály, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója a bank Korszakalkotók programjának indító sajtótájékoztatóján szerdán Budapesten.
Ennyi körte terem Magyarországon - egy ábrán termésmennyiség, ezer tonna
Így nyerhettél a Skandináv lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az október 11-én megtartott 41. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
Ilyen az ideális magyar pálinka Az ideális magyar pálinka: gyümölcsös az aromája; lágy, harmonikus; közepes alkoholtartalmú (40 fokos); magas alkoholtartalmú (50 fokos); gyomorban tüzet rakó; erős, torkot kaparó; alacsony alkoholtartalmú (30 fokos); A kutatást az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. készítette 18-49 évesek körében, 1000 fő megkérdezésével 2009-ben.
Az infláció miatt aggódnak az amerikai jegybankárok A Fed szeptemberi kamatdöntő ülését követő tájékoztatóból levont piaci következtetésekhez képest csökkentette egy újabb idei kamatemelés valószínűségét a tanácskozás szerdán nyilvánosságra hozott...

Top hírek:
Szijjártó új barátot talált Magyarországnak Egyebek mellett még templomfelújítást is tervez a kormány.
Erősödik a forint, elszálltak Mészáros Lőrinc cégei Jó napja volt ma a hazai tőzsdének, emelkedett az OTP és a Richter, emellett az elhíresült nagyvállalkozó papírjai közül a Konzum és az Appeninn. Nagyot ment a lengyel piac is, valamint a katalán függetlenség elhalasztása miatt a spanyol részvényeket is szépen vették. Jó formában a forint, a zloty és maga az euró is a dollárhoz képest.
Teljesen új névvel folytatja a magyar befektetők nagy kedvence Még maguknak a privátbankároknak sem volt idejük hozzászokni, hogy néhány hete új névvel, új arculattal megy tovább a Concorde Alapkezelő. A Concorde Értékpapír saját alapkezelőjének elindulásakor...
Kiszivárgott a BMW legújabb terve Egy vegyes vállalatot hoznának létre Kínában. Ez már a második lenne.
Két kézzel önti a vodkát a világra Oroszország 14 százalékkal több orosz vodkát exportáltak, mint tavaly.
Nagyon megdrágultak a szállások A turisták a vizes vb-től függetlenül elárasztották Budapestet.