Elfáradt Amerika a hét végére

Vegyesen zártak pénteken a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.

2017. október 7. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pluszos nyitás New Yorkban Emelkedéssel nyitottak a főbb indexek a New York-i tőzsdén hétfőn.
50 éve mutatták be a hippikorszak kultuszművét 1967. október 17-én debütált a New York-i off-Broadway egyik kis színházában a Hair című musical, amelynek filmváltozatát 1979-ben Milos Forman készítette el.
Újabb nap, újabb történelmi rekord New Yorkban Erősödéssel zártak pénteken a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
A CEU szerint visszalépés, hogy a magyar kormány egy évvel meghosszabbította a rájuk vonatkozó határidőt Az egyetem szerint minden készen áll, hogy a magyar állam megállapodjon New York állammal, ezért nem értik, mire jó Trócsányi miniszter pénteki bejelentése.
Rendőrségi vizsgálat indul Harvey Weinstein ellen A londoni és a New York-i rendőrség is megerősítette, hogy eljárás indul a zaklató producer ellen.
Szerdán jár le a lex CEU első határideje A CEU azt várja, hogy a magyar kormány minél előbb állapodjon meg New York állammal.

Szembenézni magunkkal, bármit is találunk odabent New York-ban forgott a Kispál-feldolgozásáról ismert Surfalone legelső klipje. Premier.
Tom Clancy's Jack Ryan - bemutatták a sorozat első részleteit Az Amazon készít sorozatot a számos Tom Clancy regény főszereplőjeként feltűnő Jack Ryanről, ebből mutattak meg néhány percet a New York Comic-Conon.
Párizsi divathét: fotókon a bizonyíték, hogy a francia sikk verhetetlen Az előzőekben végigmentünk a New York-i, londoni és milánói divathét legjobb pillanatain, most pedig a párizsi van soron.
Napokon belül elkezdik forgatni a Trónok harca 8. évadát Ezt a sorozatban Ser Davost alakító Liam Cunningham árulta el a New York-i Comic-Conon.
A munkaügyi statisztikák miatt estek a tőzsdei mutatók Csökkenéssel nyitottak pénteken a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
A New York Times szakértője szerint egyre hihetőbb, hogy Stephen Paddock az Iszlám Állam terroristája lehetett De persze még semmi sem bizonyított. A hatóságok szerint a merénylő évtizedeken át kettős életet élt, senki sem sejtette, hogy titokban fegyvereket gyűjtött.