Ezeket az ingatlanokat nehéz eladni

Máig mérgezi az emberi kapcsolatokat az egykor népszerű közös tulajdon. A Kossuth Rádió Napközben című műsora annak járt utána, mit tehetünk, ha mégis rendezni akarjuk a viszonyokat, és hogyan szüntethetjük meg az osztatlan közös tulajdont.

2017. október 7. 7:27

A cikk folytatása...Friss hírek
10 tény a náci okkultizmusról
Újabb sikeres kilövésen van túl a SpaceX Ezúttal egy amerikai-luxemburgi műholdat állítottak pályára újrahasznosított rakétával.
4-es 6-ossal jár? Nemsokára káosz lesz az egész vonalon Október 21-22-én egész nap pótlóbusz jár a 4-es, 6-os villamos teljes vonalán pályakarbantartás miatt.
“Hú bazmeg, mennyire utálom a Fideszt” – Lovasi felesleges mondata Az énekes szívesen lenne plakátfiú, ha létrejönne Orbán ellen egy választási szövetség, igen a Jobbikkal is.
Dübörög a kedvezményes kkv-finanszírozás - Szegeden és Kecskeméten is tájékoztatunk az MFB Pontokról Milyen fejlesztési célokra használhatják a vállalkozások az MFB Pontokon elérhető EU-s visszatérítendő pénzügyi eszközöket? Hogyan néz ki az igénylés folyamata és kiktől várhatnak szakértői...
Rendszerfejlesztési munkálatok a Portfolio oldalain - Szolgálati közlemény Október 12-én éjfélkor a Portfolio történetének legnagyobb informatikai rendszerátállását hajtjuk végre, mely egy nagyszabású fejlesztés része. A Portfolio és társoldalai működését,...

Forradalmasítja az egészségügyet az új orvosi recept Gyorsabb, átláthatóbb, biztonságabb, olcsóbb lesz az e-recepteknek köszönhetően az egészségügy, és az sem elhanyagolható, hogy csökkennek az adminisztrációs terhek is - derült ki a Kossuth Rádió Napkö...

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Mindenkit megdöbbentett, amit az emberi agyban találtak Olyan rendszert sikerült megfigyelni, ami évszázadokig észrevétlen maradt.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erről beszélni olyan, mint hogy milyen volt a napod Fiatalokkal beszélgettünk az előbújásról, a bizalomról és a nyitottságról. Videó.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Holttestet találtak a vízi mentők a Balatonban Horgásztársát még most is keresik, Tihanynál egy fürdőruhás férfi holttestét találták.