A Super Mario Odyssey lényege 5 percben

Elég részletes előzetessel jelentkezett a Nintendo a Super Mario Odysseyről. Ha eddig értetlenül álltál a játék előtt, akkor most minden kérdésedre választ kapsz. A videó a játékmenet legfontosabb aspektusaira tér ki.

2017. október 7. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Super Mario és a musical Befutottak az első kedvcsinálók, amelyekkel a Nintendo a Super Mario Odyssey hónap végi premierjét promózza. A tévéreklámok mellé egy hosszabb trailer is érkezett, ebben Mario egy élőszereplős musical...
Super Mario Odyssey - minden, amit tudnod kell a játékmenetről Érkezett egy új anyag a következő Mario játékból, ami többek között azt is bemutatja, hogyan működik a bajszos főhős varázslatos fejfedője.
Assassin's Creed: Origins, Wolfenstein II: The New Colossus - 2017. októberi játékmegjelenések Keményen nyit, még keményebben zárul, és a közepén is egész durva lesz 2017 októbere. Vajon a Wolfenstein II, az Assassin's Creed: Origins és a Super Mario Odyssey harcában ki marad alul?
Super Mario Odyssey - Újabb részletet láthatunk a játékból (Switch) Alig egy hónap van már csak hátra a sokak által várt program érkezéséig.
Már pontosabban követi a játékidőt a Switch A Nintendo Switch 4.0.0-s rendszerfrissítése nem csupán a videórögzítési lehetőséget élesítette, a rendszer végre sokkal pontosabban követi nyomon, hogy mennyit játszottunk egy adott címmel.
Megjött a Nintendo Switch eddigi legjobb frissítése A 4.0.0-s firmware elhozza a játékmenet rögzítését. Sajnos csak korlátozott időtartammal, pár játék erejéig.

Batman: The Telltale Series - úton a Switch-verzió Hamarosan Nintendo Switch-re költözik a Batman: The Telltale Series. Egyelőre csak az első évadot kapják meg a hibridkonzol tulajdonosai, azt viszont már egy hónap múlva.
Kiderült, hogy miért vannak lyukak a Famicom kazetták tetején A Nintendo Famicom konzoljának kazettáin vannak apró lyukak, melyekről senki nem tudta pontosan, hogy miért vannak ott. Voltak teóriák, de mint általában, a valóság sokkal unalmasabb válasszal szolgál...
Kiderült, mikor érkezik Switchre a Doom Azt már tudhattuk eddig is, hogy érkezik a Doom Nintendo Switchre, most viszont a pontos megjelenési dátumról is lehullt a lepel. Eszerint november 10-től vihetjük magunkkal bárhova a véres lövöldét.
A Nintendo nem csak családi játékokat akar látni a Switchen Úgy tűnik, hogy a japán cég nem minden esetben ragaszkodik a jól bevált recepthez, és szívesen változtat néhány dolgon.
Milliók álma válhat valóra: úgy tűnik, hogy érkezik az új Nintendo Game Boy A Nintendo először a NES, majd a Super NES konzolját is kiadta újra, a retró játékok pedig nagyon bejöttek. Most úgy tűnik, egy újabb régi kedvencet támasztanának fel: érkezhet az új Game Boy.
2018 elején jön a Fear Effect Sedna A Sushee csapata bejelentette, hogy a Fear Effect folytatása a jövő év elején landol PC-n, PS4-en és Xbox One-on, ami viszont friss hír, hogy a felülnézetes anyag végül Nintendo Switch-en is tisztelet...