Kávékrémes diótorta puha piskótából: diós a krém és a tészta is

Akár ünnepre, akár hétvégi ebéd zárásaként büszkén tálalhatod a kávékrémes diótortát.

2017. október 7. 8:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Felismered Szilágyi Jánost? Nagyon sármos volt fiatalon Sosem látott fotókon hazánk legendás tévései.
Ötöslottó: ezek a számok tehetnek valakit nagyon boldoggá Kihúzták a 41. játékhét nyerőszámait.
780 millió volt a főnyeremény: kihúzták az ötöslottó nyerőszámait Nézd meg, hányat találtál el!
A vizelet és széklet sem zavarta őket: végignézték anyjuk haláltusáját a miskolci testvérek Gyermekei nemtörődömsége vezetett egy asszony halálához Miskolcon. A vádiratból kiderült, hogy a két testvér közös házban éltek édesanyjukkal, aki 2007-ben egy súlyos betegség miatt részlegesen lebénult. Csak bottal és gyermekei segítségével tudott járni, bal kezét kevésbé jól tudta használni. 2013-ban kórházba került kétoldali combcsonttörés miatt, amit megoperáltak.
Friss fotókon Tina Turner - A rocknagyi 77 évesen bombasztikusan néz ki Tina Turner nyolcvan felé közeledve sem lassít.
Furcsa vendégek tűntek fel a férfi ablakánál: hamarosan rájött, hogy a macskához jönnek A cicák mindig képesek meglepni az embereket és a környezetüket.

Top hírek:
Molnár Piroska életmentő műtéten esett át - Először beszélt róla Molnár Piroska szívébe egy pacemakert ültettek be az orvosok.
Aranyér ellen dió, visszérre gesztenye: így használd a legerősebb csonthéjasokat Csodát tesznek a szervezettel, ha jól alkalmazod őket.
Éjjel már nem árt fűteni, de nappal még langyos lesz az idő a hétvégén 23°C is lehet - hétvégi időjárás-előrejelzés!
Ilyen, amikor a félmeztelen Kate Uptonnak nagyon nem jön be a szexizés - fotók Nem épp úgy sült el a hatalmas mellű modell, Kate Upton legutóbbi fotózása, ahogy arra ő - vagy mondjuk inkább: bárki - számított. A félmeztelen Kate-et ugyanis a Bahamákon fotózták a Sports Illustrated magazin számára, és valamiért úgy érezték, hogy a tengerparti helyszín legizgalmasabb része egy vízben álló szikla.
Szabó Zsófi kisfia már a születése előtt megkapta első ajándékát Van egy olyan sejtésünk, hogy Szabó Zsófi az a fajta anyuka lesz, aki elhalmozza ajándékokkal a gyermekét - legalábbis erre utal, hogy ugyan a csöppség még meg sem született, de máris megvan az első ajándék, amit kap majd anyutól: egy hintaló. Zsófi mindezt Insta-oldalán közölte követőivel, méghozzá annak kapcsán, hogy egy babamárka nagykövete lett.
A 657-es járat (Teljes film) Vaughn kislánya beteg, ám nincs pénze a műtétre. A kétségbeesett helyzetben lévő férfi elhatározza, hogy bármi áron, de megszerzi a pénzt...