Beszélni kezdett egy nőhöz a biztonsági kamerája

A kutyájának szemmel tartására vette, aztán őt figyelték vele.

2017. október 6. 23:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Félelmetes ütemben nő a Fortnite népszerűsége Nem is olyan régen írtunk a PUBG kihívójának első heti játékosszámáról és a folyamatosan növekvő letöltésekről, most újabb mérföldkőhöz érkezett a friss lövölde. Nem is akármilyenhez.
Need for Speed: Payback - akció, mély párbeszédek, még több akció A Need for Speed Payback sztoriját összegző előzetesből megismerhetjük a három főszereplőt, és láthatunk pár izgalmas, filmszerű jelenetet.
2020 szeptemberében jöhet a második digitális átállás Újságíróknak vázolta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a nemrégiben elfogadott frekvenciahasznosításra vonatkozó nemzeti ütemterv főbb sarokpontjait. A hatóság alapvetően az uniós szabályozásoknak és törekvéseknek megfelelve írja ki az újabb frekvenciaértékesítési pályázatokat, ám hogy pontosan mikor, azt még nem tudni.
Sikeres hackerakciót hajtott végre Észak-Korea A kommunista állam különleges egységének tagjai több dél-koreai számítógépbe is betörtek.
Szétperelik a Qualcommot A lapkagyártót nagyjából már mindenki beperelte, most pedig egy újabb vastag büntetési tételt is ki kell egyenlítenie.
Assassin's Creed Origins - ezért lesznek nehézségi szintek A játék rendezője, Ashraf Ismail elmondta, hogy nem szeretnének kihagyni senkit az egyiptomi kalandból.

Top hírek:
Stallone egy nagyszerű film folytatását rendezheti meg Sylvester Stallone lett a Creed 2 rendezője.
Kék Halált okozhat a Windows 10 októberi javítása A jelek szerint elsősorban a vállalati ügyfeleket érinti a probléma.
A Fujitsu hordható eszközeit használták a napelemes autók versenyén A Fujitsu UBIQUITOUSWARE hordható megoldásai fontos szerepet játszottak a belga Punch Powertrain Solar Team felkészülésében a napelemes autók október 15-ig tartó 3000 kilométeres ausztráliai versenyére. A hordható technológia valós időben szolgáltatott fontos adatokat az edzések során a sofőrök számára optimális környezet beállításához.
Vízálló Honor tablet mutatkozott be Egyre kevesebb gyártó foglalkozik tabletekkel, a Huawei azonban kitartó, most épp egy vízálló, középkategóriás géppel álltak elő.
Itthon is jön a Xiaomi Mi A1 A telefon alap Androidot és iker-kamerát kínál majd a vásárlóknak.
Olcsón kínál 18:9-es kijelzőt a Honor 7x 200 dollárért a telefon többi specifikációja sem kutya.