Egyértelmű politikai vendetta

Bácskai János bosszút akar állni a gyanús ügyeket felderítő politikusokon, de az igaz fejtörést saját fideszes árulói okozzák neki. Ferencvárosban eszkalálódik a politikai harc.

2017. október 7. 8:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Hajnalban fagy, délután 25 fok? Nagy lehet a napi hőingás a következő napokban, még ha 25 fokos különbség nem is valószínű.
Európai Art Mozi Nap a Cirko-Gejzír moziban is Idén is különleges filmkínálattal várja a nézőket az Európai Art Mozi Nap.
Otthon tartott egy pontot a Felcsút a Fradi ellen Egy-egy pont a Felcsút és a Fradi zsebében.
Az első Spintires: MudRunner gameplay Végre egy verseny berkeiben is megmutatta magát a Spintires: MudRunner.
Pintér Attila csapata kibabrált a Fradival A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a Pancho Arénában a labdarúgó NB I 12. fordulójában.
Bakondi: a schengeni határok védelmére van szükség Összehangolt lépésekre, az uniós külső határok védelmére van szükség, és vissza kell állítani a schengeni egyezmény normarendszerét - hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Visszahívták a bizottságból a vádaskodó ellenzéki politikusokat Két ellenzéki képviselőt is eltávolítottak a ferencvárosi önkormányzat városfejlesztési bizottságából. Baranyi Krisztina (Együtt) és Jancsó Andrea (LMP) felmentése annak a munkának a következménye, ho...

Top hírek:
Tovább emelkednek az albérleti díjak A következő két-három hónapban várhatóan már nem növekednek tovább az albérleti díjak, hosszabb távon azonban további drágulás várható - írja szombati számában a Magyar Nemzet.
Kövér tilt Van nekem otthon egy féltett kincsem.
Hatástalan... A megoldás felemás. Úgy szakítanak, hogy azért megmaradnak a parlamentben, mert jobbat helyette ők sem tudnak.
Molnár Piroska életmentő műtéten esett át - Először beszélt róla Molnár Piroska szívébe egy pacemakert ültettek be az orvosok.
Rácsapta az ajtót a Századvégre, most a kormányváltás receptjét adná az ellenzéknek Még le lehet győzni az Orbán-kormányt, vallja Mellár Tamás, a Fidesz holdudvarának hátat fordító közgazdász. Szerinte pécsi indulása azt mutatja, hogyan lehetne ennek az esélyét megadni.
Kinevezték az UNESCO új főigazgatóját Audrey Azoulay korábban kulturális miniszter volt.