Már csak 50 ház áll az apró zalai faluban, mégis a turisták kedvence - Mutatjuk, miért

Az alig 80 fős faluban hatalmas a vendégszeretet.

2017. október 7. 8:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Eminemmel rappel Pink Részeg ötletnek indult, sláger lehet Pink új száma. Eldöntöttem, rappért akarok Grammy-díjat. Szóval ittam egy csomó bort és írtam egy rapet, amivel nem voltam elégedett. Ittam még egy kicsit, és üzentem Eminemnek: imádlak, mióta 2001-ben autogramot adtál nekem, most rapper leszek és velem kell tartanod.
Bosszú vagy szerelem - 7. rész Sühan elmondja Cesurnak, hogy miért követte az isztambuli lakásáig őt. A férfi úgy érzi, végre sikerült elcsábítania a nőt. Nem számol azonban azzal, hogy mennyire nehéz szembenéznie a múltjával és Tahsin Korluda hazugságaival. 
Látott már kigyúrt kengurut? Na, majd most!
A 10 legjobb altató, nyugtató hatású tea: először ezt próbáld gyógyszerek helyett Ha nehezen alszol el, vagy gyakran felébredsz éjszaka, igyál lefekvés előtt ezekből a teákból.
Jégpálya épül a Déli helyén Csarnok Sport és szabadidő központ lesz a Déli pályaudvar területének egy részén - írja a Magyar Hírlap. A legnagyobb budai pályaudvar üzemi területén jégcsarnok, tenisz-, squash- és streetball-pálya, golfgyakorlópálya, gyermeksípálya, falmászószikla és extrémsportpálya is lesz derül ki a közbeszerzési tervpályázatból.
Galéria: Íme a pálya, amit a Ninja Warrior-jelölteknek teljesíteniük kell Október 16-án elkezdődik minden idők egyik legnagyobb kihívása: indul a Ninja Warrior! Elképesztő küzdelem vár a versenyzőkre, less be te is a kulisszák mögé és nézd meg milyen akadályok várnak rájuk!

Top hírek:
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Liptai Claudia kisfia már ilyen nagy - Az egyéves Marcellról cuki fotó készült Liptai Claudia ennivaló fotót posztolt két gyermekéről.
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.
Rajong az elhunyt Carrie Fisherért a kutyája - fotó Szívfacsaró képet töltöttek fel a Carrie Fisher kutyájának, Garynek létrehozott Instagram-profiljára. A fotón a francia buldog bűvöli a tévéképernyőt, amelyen a Csillagok háborúja filmsorozat következő részének előzetese fut. Ebben a Leia hercegnőt alakító, tavaly elhunyt színésznő is feltűnik. Épp nézem Az utolsó Jedik előzetesét, anyukám gyönyörűbb, mint valaha áll a megható kép leírásában.
Szombathy Gyulát sürgősen meg kellett műteni - A színész súlyos betegséggel küzd Szombathy Gyula komoly sebészeti beavatkozáson esett át.
Hány százalékos páratartalom legyen a lakásban? Ha nem ideális, penészedés indulhat meg Nemcsak a hőérzet, de az egészség szempontjából is lényeges kérdés.