A robotok és a szörnyek újra egymásnak esnek a Tűzgyűrű 2 trailerében

Megérkezett a sci-fi akciófilm első valódi előzetese, amelyben máris elképesztő a zúzás.

2017. október 7. 8:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szinkronnal is nagyot szól a Tűzgyűrű 2 előzetese Itt az óriásrobotos zúzás új trailerének magyarul beszélő változata.
Tűzgyűrű 2: máris itt a szinkronizált előzetes Az amerikai trailerrel együtt a magyar nyelvű is megérkezett a második Tűzgyűrű-filmhez.

Friss hírek
Támadásnak fordította a Facebook az ártatlan üzenetet Letartóztatott egy palesztin férfit az izraeli rendőrség Ciszjordániában, miután a Facebook a munkás "Jó reggelt" - üzenetét félrefordította, és támadásnak tekintette.
Még nem késő! Így készítse fel a fűtési rendszert a használatra Az elhanyagolt rendszerek ezernyi bajt okozhatnak. Az ellenőrzés hiánya akár életekbe is kerülhet.
Magyar túrázó tragédiája a Magas-Tátrában Elhunyt egy magyar férfi szombaton a Magas-Tátrában lévő Menguszfalvi-völgy ben írta a parameter.sk.
Továbbra sem megy a Fradinak a férfi kézilabda NB I-ben A Tatabánya kilenc góllal verte a zöld-fehéreket.
Hétfőtől ömleni, szakadni, zuhogni, záporozni, folyni, csöpögni és esni fog az eső A hosszú távú előrejelzés ad némi reményt.
Simogatható robotcicapárna Japánból A Kickstarter új sztárja minden Terminátor házi kedvence lesz. Jégszívűek, macskaallergiások és fejetlen lények rajongói előnyben.

A szörnyek elleni háború csak most kezdődik! Még nagyobb szüksége van az emberiségnek az óriásrobotokra. Ez csak egyet jelenthet: trailer jött a Tűzgyűrű 2-höz.
Dögös képek érkeztek a Tűzgyűrű 2-ből A sequel főhősét játszó John Boyega mellett az új szereplők és az új robotok is előkerülnek a felvételeken.
Új plakátok érkeztek a Pacific Rim 2-höz Nagy erőkkel készül a Tűzgyűrű folytatása.

Top hírek:
Óriási bírói hibából jött a Barcelona-gól A tökutolsó Málagát verték végül nagyon sima meccsen, továbbra is vezetik a bajnokságot.
Peruban is legalizálták az orvosi marihuánát A rendőrség februárban ütött rajta egy csoport szülőn, akik rákbeteg gyerekeiknek készítettek hasisolajat. Felháborodott a társadalom.
Mit gondol Szanyi Tibor 1956-ról? Szanyi Tibornak az 1956-os nemzeti ünnepet idézőjelbe tevő Facebook-bejegyzése a bizonyíték arra, hogy az ő esetében a közvetlen eszmei közösségvállalás a diktatúra állampártjával és a forradalom eltiprásával ma is fennáll mondta Gulyás Gergely.
Az LMP-vel készül a választásra Gémesi György pártja Az LMP-vel együttműködve indul a jövő évi választáson a Gémesi György gödöllői polgármester által alapított Új Kezdet – jelentették be szombaton párt gödöllői nagygyűlésén
Népszavazást tartanak Lombardiában és Venetóban Az északnyugati Lombardia és az északkelet-olaszországi Veneto tartományban rendeznek egyidejű referendumot vasárnap a két tartomány autonómiájának növeléséről elsősorban adópolitikában, de számos más területen - például a migrációs vagy a biztonságpolitika - is erősíteni akarják a tartomány hatáskörét.
Öt amerikai exelnök vett részt a texasi segélykoncerten Több volt amerikai elnök is részt vett azon a koncerten, amelyet a hurrikánok áldozatainak megsegítésére rendeztek a texasi Austinban, helyi idő szerint szombat este.