Extinction - új traileren az óriásölős játék

Új, játékbeli jelenetekből összevágott videóval mutatják meg az Extinction készítői, milyen hangulata lesz a háztömbnyi ellenfeleket felvonultató játéknak.

2017. október 7. 7:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Middle-earth: Shadow of War - eddig bírta a Denuvo Két napja jelent meg a Monolith Productions játéka, a rajongók tehát már Középföldén irthatják az ellent. A siker úgy néz ki elkerülhetetlen, mégsem minden fenékig tejfel a Shadow of War háza táján.
Linuxos okostelefon van készülőben Ehhez azonban össze kell kalapozni a pénzt, ezután indulhat a fejlesztés.
Együttműködési megállapodást írt alá az Interpol és a Kaspersky Lab A kiberbűnözés elleni együttműködésről írt alá újabb megállapodást az Interpol és a Kaspersky Lab orosz számítógépes cég - közölte a nemzetközi bűnüldöző szervezet.
Napi büntetés: így éneklik fel Porgok a Star Wars ikonikus dallamát A legutóbbi Star Wars trailerben látott sipákoló Porg után rászaladt az internet ezekre a fura izékre. A plüss változatok már fel is énekelték a Star Wars zenéjét.
Kiszakad az otthoni környezetből a SteamVR 2.0 nagy újítása A friss rendszer már nagyjából 100 négyzetméteres mozgásteret is biztosíthat a VR játékosoknak.
Hozzáférés-kezelés: sima ÜGYFÉL siker! Ma már rengeteg dolgot tudunk interneten keresztül bonyolítani. De mi kell ahhoz, hogy mindezt kényelmesen és biztonságosan tehessük? A NetIQ szakértői összegyűjtötték az elvárásokat és lehetőségeket.

Friss Extinction trailer Friss trailert kapott a titánok és emberek harcát bemutató Extinction.

Top hírek:
Stallone egy nagyszerű film folytatását rendezheti meg Sylvester Stallone lett a Creed 2 rendezője.
Kék Halált okozhat a Windows 10 októberi javítása A jelek szerint elsősorban a vállalati ügyfeleket érinti a probléma.
A Fujitsu hordható eszközeit használták a napelemes autók versenyén A Fujitsu UBIQUITOUSWARE hordható megoldásai fontos szerepet játszottak a belga Punch Powertrain Solar Team felkészülésében a napelemes autók október 15-ig tartó 3000 kilométeres ausztráliai versenyére. A hordható technológia valós időben szolgáltatott fontos adatokat az edzések során a sofőrök számára optimális környezet beállításához.
Vízálló Honor tablet mutatkozott be Egyre kevesebb gyártó foglalkozik tabletekkel, a Huawei azonban kitartó, most épp egy vízálló, középkategóriás géppel álltak elő.
Itthon is jön a Xiaomi Mi A1 A telefon alap Androidot és iker-kamerát kínál majd a vásárlóknak.
Olcsón kínál 18:9-es kijelzőt a Honor 7x 200 dollárért a telefon többi specifikációja sem kutya.