A kormány szerint bulvárkacsa a külföldi élelmiszer-kereskedelmi üzletláncok kiszorítása

Szatmáry Kristóf miniszteri biztos szerint viszont tényleg cél, hogy a kereskedelemben minél nagyobb hányad legyen magyar tulajdonban.

2017. október 7. 8:42

A cikk folytatása...Friss hírek
30 másodperces szabályt talált ki a szelfizők megzabolásására a tökökkel és tükrökkel trükköző művész
Zeman Újságíróknak feliratú AK-47-es utánzattal üzent
Fellobbant a láng Olümpiában November elsején kezdődik a hagyományos váltófutás.
Kétéves kor előtt eldől az elhízás Az "elhízásjárvány" megfékezéséhez Sasvári-Szekeres Anita, az Életmód Orvosi Központ dietetikusa, a gyermekdietetika specialistája szerint teljes szemléletváltásra van szükség már a fogantatástól. ...
Képek, videó a még be sem jelentett új HTC-telefonokról Közelebbről is szemügyre lehet venni, milyenek lesznek a HTC új telefonjai, bár a legújabb értesülések szerint az egyik késni fog az előzetes várakozásokhoz képest.
Egy brit képviselő bekérette az egyetemektől a brexitről oktató professzorok nevét Felhördült az akadémiai szféra, az egyetemi szabadság végétől, mccarthyzmustól tartanak.

Top hírek:
Budapesten vége a rémes időnek, a Dunántúlon még érvényben marad a riasztás Nagy szélre figyelmeztetnek, de már a másodfokú riasztást is visszavonták.
Fagyhat hajnalban Cserélje le a gumikat a kocsiján, és vigye be a muskátlikat, ha jót akar.
Momentum: Nem hagyjuk, hogy Orbán elvegye a szabadságunkat! Most nem kell tankok ellen harcolni, elég csak ikszelni, mondta Fekete-Győr András. Pár százan vettek részt a Momentum Mozgalom Szabadság téri rendezvényén.
Költözz ki - bútorozz be! - debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítása Keressük azokat az építészet, tájépítészet, művészet és dizájn szakos egyetemi hallgatókat, akik szívesen vállalnák a debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítását, aminek eredményeként a belvárosi udvar a fiatalok kedvelt, "otthonos" helyévé válhat.
A nap legfontosabb hírei 2017. október 23. A gyászos időben kevesen mentek az utcára, Orbán brüsszelezett, az ellenzék szétaprózva ünnepelt.
Feltehetően izraeli légicsapás végzett több dzsihadistával Az Iszlám Állammal kapcsolatban álló fegyvereseket és feleségeiket érte a támadás.