Továbbra sem adják fel a katalánok

2017. október 7. 8:47

A cikk folytatása...Friss hírek
LOL - Erotika és humor a Magyar Nemzeti Balett új kortárs estjén A Magyar Nemzeti Balett Hans van Manen három koreográfiája a Trois Gnossiennes, az 5 tangó és a Black Cake bemutatójával köszönti a 85 éves holland mestert október 20-án. [...] Bővebben!
Magasfeszültségű vezeték épül a természetvédelmi tanyavilágra Nem értesítette a magyar villamosvezeték-hálózatot működtető Mavir Zrt. Cegléd önkormányzatát arról, hogy áramvezeték épül a város közigazgatási területén.
Elszabadult a South Park: The Fractured But Whole Az új South Park-játék olyan, mint a szellentés: nem lehet a végtelenségig visszatartani. És most, végre elszabadult a The Fractured But Whole, és ennek örömére két launch trailerrel jelentkezett a Ubisoft.
Kókuszos-túrós zabpalacsinta
Nemsokára kezdődhet az új Spawn-mozifilm forgatása Februártól forgatják az új Spawnt.
Brutálisan nőtt az építőipari termelés

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
Halálos baleset történt Miklósfánál Egy autó és egy kamion ütközött össze.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).
Az Ophelia vihar vörösre festette a Napot, de az eget is
Eldőlni látszik Macedónia helyzete A Zoran Zaev vezette szociáldemokraták győztek a helyhatósági választások első körében, Macedóniában.