Újabb "menekültet" fogtak, aki Allah nevében akart gyilkolni

A római Termini pályaudvarnál vették őrizetbe azt az iszlám terrorizmussal gyanúsított algériai férfit, akit egész Európában köröztek - közölték az olasz hatóságok pénteken.

2017. október 7. 8:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Késsel gyilkolt a marseille-i merénylő Az Iszlám Állam zászlója került elő annak a férfinak az autójából, aki vasárnap elgázolt, majd megkéselt egy rendőrt a kanadai Edmontonban. Közben a dél-franciaországi Marseille-ben két nő vesztette é...
Muszlim terrortámadás Marseille-ben, három halott Allah akbart kiabált a terrorista, katonák lelőtték.
Allah akbart kiabált a nőkre támadó kalapácsos őrült Franciaországban Valószínűleg egy gyenge idegzetű ember támadott nőkre, keresik azóta is. Az egyik nő fejének hátsó részén négy öltéssel varrták össze a sebet.
Allah akbart kiabáló, őrjöngő férfit tepertek le a rendőrök Toulouse-ban Több sérültje is van az incidensnek.
Allah akbart üvöltözve támadtak civilekre és rendőrökre Toulouse-ban Allah Akbart üvöltözve támadt járókelőkre és rendőrökre egy korábban pszichiátrián kezelt férfi Toulouse-ban, összesen heten sérültek meg.
Allah akbar! végig ezt skandálták, miközben földnek vezették a gépet Csak hajszálon múlott, hogy az utasok visszaszerezzék a 93-as járat feletti uralmat.

Bűnöző és elmebeteg az Eiffel-toronynál terrortámadásra készülő migráns Allah Akbart üvöltött, és megpróbálta elvenni egy kommandós fegyverét Párizsban. Nem sikerült.
ISIS-fanok: Irma hurrikán "Allah katonája" A terrorállam szimpatizánsai szerint maga Allah csinálta a hurrikánt, hogy újabb csapást mérjen az Egyesült Államokra.
Film ennél aktuálisabb nem lehet A Lavina rendezőjének Arany Pálma nyertes filmje, A négyzet egy kérdést sem hagy ki, ami manapság Európában izgalmas. És még vicces is.
Migránsok vertek meg egy magyar férfit Németországban Az utóbbi egy-két évben több magyar került már bajba a bevándorlók miatt Nyugat-Európában.
Jobbak, mint az új iPhone X? Itt vannak a Google új telefonjai A Google szerdán mutatta be saját telefonszériájának idei modelljeit. Külsőre csak a nagyobb modell változott, ám mindkét készülék kapott néhány izgalmas új funkciót. No meg egy Európában nagyon bors...
Kiderült, miért gyanúsan olcsó a brazil csirkemáj 175-199 forintért árulják a hipermarketekben a félkilós kiszerelést, amit Európában nem engedélyezett módon állítanak elő.