Feltöltődne? 7, 14 vagy 21 percig is relaxálhat ezzel az alkalmazással, ha tud egy kicsit angolul

Minimális angoltudás esetén ez az ingyenes meditációs alkalmazás bármikor tud egy kis relaxációt nyújtani, még akkor is, ha csak 7 szabad perce van.

2017. október 7. 9:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Az aktív életmód a fiatalság kulcsa 10 évvel fiatalabbak a motoros képességek tekintetében azok, akik rendszeresen mozognak.
Még a MacBook Prónál is erősebb lesz? Jön a Surface Book 2 Az elődjénél ötször nagyobb grafikus teljesítményt ígér az új Microsoft hibrid, a Surface Book 2.
A Google megcsinálta a Naprendszer Street View-ját, de lenne itt egy aprócska hiba Több mint egytucat bolygót és holdat nézhetünk meg akár közvetlen közelről is. Az indulásnál azonban volt egy kis gigszer.
A Facebook gyorsan utalt 340 milliót, ehhez csak elég hangosan kellett rá panaszkodni A gyerekeket érintő online zaklatás és csúfolódás elleni harcban a britek kemény kritikát fogalmaztak meg a Facebookkal szemben, a közösségi oldal pedig villámgyorsan cselekedett. Szakértők szerint nem elég a 340 milliós támogatás, további fontos lépésekre lenne szükség világszerte.
Mesterséges napfogyatkozás Az augusztusi napfogyatkozás Amerikának jutott, Európa viszont létrehozza a sajátját. Két műholddal.
Ez lenne az élet a halál után? Miután meghalunk, a tudat még tovább működik állítják tudósok A New York-i Egyetem kutatói szerint az agyunk a halál beállta után egy rövid ideig még képes felfogni a körülöttünk lévő dolgokat akár azt is, hogy az orvos bejelenti a halál időpontját.

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
700 millió diszlexiás gyógyulhat meg egy egyszerű módszerrel Francia tudósok rájöttek, mi okozza a közismert olvasási nehézséget, a diszlexiát, és a gyógymódot is megtalálták. Rengeteg ember lélegezhet fel.
Új funkció a Google Photosban: jól jöhet, ha van házi kedvence Frissítette a Google a Photos appot egy különleges arcfelismerési funkcióval.
Több mint négyezer éves faszobortöredéket találtak a gízai piramisoknál A szobordarab II. Pepi fáraó anyját, II. Anheszenpepit ábrázolja.
Ismét hekkertalálkozót rendeznek Budapesten Közel ezer vendéget várnak a 14. Hacktivityre.
Chrome-ot használ Windowson? Akkor jó hírrel szolgálhatunk Sokkal nagyobb biztonságban lehetnek majd azok, akik Windows alatt Chrome-ot használnak, a Google ugyanis egy sor biztonsági javítást végzett böngészőjén.