Képek: rengeteg sérült a tömegkarambolban

Nyolcan megsérültek, amikor három személyautó összeütközött Sülysápnál, a 31-es főúton péntek este - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

2017. október 7. 9:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Halálos háztűz Vácon Egy házban kitört tűzben halt meg egy ember Vácon, akinek az életét már nem tudták megmenteni - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Gázolt a HÉV Kistarcsán Elgázolt egy nőt a HÉV Kistarcsán csütörtök reggel tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Ammónia szivárgott egy váci üzemben Műszaki meghibásodás miatt ammónia szivárgott egy váci üzem kompresszorházában, egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője ...

Brutális karambol a 31-esen - Nyolcan sérültek Három személyautó ütközött össze Sülysápnál.
Kamionok karamboloztak, lezárták az M5-öst Három kamion karambolozott az M5-ös autópálya Kecskemét felé vezető oldalán, a 61-es kilométernél, a mentés idejére az útszakaszt lezárták - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóviv...
Tűzoltók szabadítottak ki egy nőt a vízátvezető csőből Beszorult egy ötven centiméter átmérőjű vízátvezető csőbe egy nő vasárnap Ráckevén, a tűzoltók mentették ki - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Holttestet találtak a leégett budaörsi házban Holttestet találtak a tűzoltók egy budaörsi lakástűz oltási munkálatai során vasárnap hajnalban - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.