Súlyos karambol Sülysápnál

2017. október 7. 8:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Képek: rengeteg sérült a tömegkarambolban Nyolcan megsérültek, amikor három személyautó összeütközött Sülysápnál, a 31-es főúton péntek este - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Friss hírek
Lehet, hogy kemények a francia rendőrök, de nem verik a menekülteket Cárfolja a francia kormány a jogvédők álíltásait.
Megvan, miért akarják elküldeni Portóból Iker Casillast A spanyol legendának nem azért kell távoznia, mert nem jó kapus.
Tartalék lánggal gyújtották meg a téli olimpiai fáklyát Borús idő volt Olümpiában, nem volt napsugár.
Most jött rá a NASA, hogy egy természeti jelenség szennyezi leginkább a levegőt Az El Nino miatt nőtt rekordmagasra a levegő szén-dioxid-tartalma.
Annyira elfogytak a tűzoltók, hogy az már veszélyes lehet A Katasztrófavédelem szerint ez hazugság. Pedig a tűzoltók egybehangzóan állítják.
Rózsadombi gardróbajtó, tetűfésű vagy pumaketrec? Melyik falat választanád? Ebből a nyolc modellből választják ki az amerikaiak a mexikói határra építendő falat. Két olyan változat is van, ami nem jó másra, mint mexikóiszopatásra, de arra nagyon.

Brutális karambol a 31-esen - Nyolcan sérültek Három személyautó ütközött össze Sülysápnál.

Top hírek:
Budapesten vége a rémes időnek, a Dunántúlon még érvényben marad a riasztás Nagy szélre figyelmeztetnek, de már a másodfokú riasztást is visszavonták.
Fagyhat hajnalban Cserélje le a gumikat a kocsiján, és vigye be a muskátlikat, ha jót akar.
Momentum: Nem hagyjuk, hogy Orbán elvegye a szabadságunkat! Most nem kell tankok ellen harcolni, elég csak ikszelni, mondta Fekete-Győr András. Pár százan vettek részt a Momentum Mozgalom Szabadság téri rendezvényén.
Költözz ki - bútorozz be! - debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítása Keressük azokat az építészet, tájépítészet, művészet és dizájn szakos egyetemi hallgatókat, akik szívesen vállalnák a debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítását, aminek eredményeként a belvárosi udvar a fiatalok kedvelt, "otthonos" helyévé válhat.
A nap legfontosabb hírei 2017. október 23. A gyászos időben kevesen mentek az utcára, Orbán brüsszelezett, az ellenzék szétaprózva ünnepelt.
Feltehetően izraeli légicsapás végzett több dzsihadistával Az Iszlám Állammal kapcsolatban álló fegyvereseket és feleségeiket érte a támadás.