A szabadságharcra és a vértanúkra emlékeztek

2017. október 7. 8:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Madridban botlott először a Barcelona Az Atlético Madrid és az FC Barcelona szombaton este egy mozgalmas meccsen játszott egymással 1-1-es döntetlent. Luis Suárez vette be először a hazai kaput bajnokin a Wanda Metropolitánóban.
Istennek se kiváncsiak a magyarok az NB1-re A tavaszias idő sem dobta meg a nézőszámokat, alig 1800-an bandukoltak ki a stadionokba.
80 millióért kelt el egy Rippl-Rónai Pipacsek bácsi a sárga szobában.
5 évig fogva tartották a családot Kiszabadították az Afganisztánban öt évvel ezelőtt fogságba esett családot. Joshua Boyle-t és feleségét egy terrorista szervezet rabolta el, és éveken keresztül váltságdíjat kért értük. A fogságban négy gyereke született az asszonynak. Az apa beszélt az átélt borzalmakról, az egyik kislányt megölték a terroristák, a feleségét pedig többször .
Megválasztották "Az év vállalatát" "Mérlegen az elmúlt nyolc év" Ez volt a mottója az idei FIGYELŐ TOP200 rendezvényének. A konferenciát díjátadó és nagyszabású gálaest zárta, amelynek díszvendége Orbán Viktor miniszterelnök ...
Kikapott a Watfordtól, már a kis csapat mögött az Arsenal Angliában Hatalmas blama Londonban.

Top hírek:
Tovább emelkednek az albérleti díjak A következő két-három hónapban várhatóan már nem növekednek tovább az albérleti díjak, hosszabb távon azonban további drágulás várható - írja szombati számában a Magyar Nemzet.
Kövér tilt Van nekem otthon egy féltett kincsem.
Hatástalan... A megoldás felemás. Úgy szakítanak, hogy azért megmaradnak a parlamentben, mert jobbat helyette ők sem tudnak.
Molnár Piroska életmentő műtéten esett át - Először beszélt róla Molnár Piroska szívébe egy pacemakert ültettek be az orvosok.
Rácsapta az ajtót a Századvégre, most a kormányváltás receptjét adná az ellenzéknek Még le lehet győzni az Orbán-kormányt, vallja Mellár Tamás, a Fidesz holdudvarának hátat fordító közgazdász. Szerinte pécsi indulása azt mutatja, hogyan lehetne ennek az esélyét megadni.
Luxus Vivien 300 ezres szettben villamosozott Elvittük egy körre az 1-es villamoson - eléggé látszott, hogy idegen neki a közeg.