Így lehetne segíteni a 45 év feletti álláskeresőkön

Képzésekkel kellene segíteni a 45 év feletti álláskeresők munkaerőpiaci elhelyezkedését, hiszen ennek a korosztálynak a foglalkoztatása megoldást jelenthetne a munkaerőhiányra is a Restart-Up közösségi projekt szerint.

2017. október 7. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Úgy érzi, hogy csak a kora miatt nem talál állást? Lehet, hogy nem téved! Miközben a kormány célul tűzte ki, hogy 2020-ig 5%-kal növelje a közép- és időskorúak foglalkoztatottságának mértékét, az álláskeresők tapasztalatai mást mutatnak. A munkaadói sztereotípiák leküzdése,...

Friss hírek
És akkor kiderült, nem kell olyan helyre építkezni, amit elönthet a Duna A Fővárosi Közgyűlés kitért a népszavazás elől, a KSH közel 300 ezer forintra mérte a magyar átlagfizetést, Orbán Viktor pedig újra megígérte a nyugdíjasoknak az ajándék Erzsébet-utalványt. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Új építésű lakás, fillérekért a fővárosban? Nem lehetetlen, listán a legolcsóbbak 25 budapesti projekt, ahol bőven félmillió alatt van a négyzetméterár....
10 elképesztően régi fegyver, amiről nem is gondolnád, hogy még mindig használják Miközben a világ nagyhatalmai egyre durvább szuperfegyvereket fejlesztenek, katonáikat van, hogy több mint száz éve hadrendben lévő fegyverektípusokkal látják el. Ennek oka persze részben az, hogy...
Ennyi almát fogyasztunk - egy ábrán egy főre jutő éves almafogyasztás, kilogramm
Lesz-e nyugdíjunk? Megmérettek a magyar nyugdíjpiac szereplői! Az idei Portfolió Öngondoskodás konferencián felsorakoztak a piacvezető intézmények képviselői, és bemutattak négy nyugdíjcélú terméket az öngondoskodáshoz. Vajon melyik nyugdíjcélú megtakarításnak lesz a legnagyobb sikere?
Novemberben mutatják be a Luxemburg grófját az Operettszínházban Az évad első bemutatójaként a Luxemburg grófját láthatja november 4-én a Budapesti Operettszínházban a közönség. A premierhez kapcsolódva különleges jótékonysági árverést is tartanak.

Mindent megtettél, de mégsem találsz munkát? Megvan, hogy mi az oka Miközben a kormány célul tűzte ki, hogy 2020-ig 5%-kal növelje a közép- és időskorúak foglalkoztatottságának mértékét, az álláskeresők tapasztalatai mást mutatnak. A munkaadói sztereotípiák leküzdése,...
45 fölöttieket diszkrimináció érheti az állásinterjún Miközben a kormány célul tűzte ki, hogy 2020-ig 5%-kal növelje a közép- és időskorúak foglalkoztatottságának mértékét, az álláskeresők tapasztalatai mást mutatnak. A munkaadói sztereotípiák leküzdése,...

Top hírek:
3000 pék hiányzik, de nem ettől drágul a bevásárlás A munkaerő hiány miatti ár növekedést kordában tartja az erős piaci verseny, de véget ért Európában és Magyarországon is a nulla infláció időszaka.
Kezdődik az influenzaszezon Hamarosan kezdődik az influenzaszezon - mondta Bense Tamás háziorvos szombat délelőtt az M1 aktuális csatornán.
Megjelent a szégyenlista: ők tartoznak régóta a NAV-nak Sok tartós adósa van a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), szeptember végén 2889 magánszemély és egyéni vállalkozó tartozott egyenként több mint 10 millió forinttal, és 1856 társaság, szervezet egyenként több mint 100 millió forinttal 180 napon keresztül, folyamatosan az adóhatóságnak.
Több mint 200 millió forintos tőkebevonásra készül a navigációs megoldást kidolgozó Navex Több mint kétszázmillió forintos tőkebevonásra készül a NaviCard, a turizmusban navigációs megoldást kínáló Navex Europe startup - közölte az alkalmazást kidolgozó Navex Europe Kft cégtulajdonosa az MTI-vel.
Tippeljen, hány kiló zöldség-gyümölcsöt vesz egy magyar Annyit segítünk, hogy több mint 330 milliárd forintot költöttek a háztartások zöldségre és gyümölcsre a múlt évben.
Nem jött meg a jó hír, amire a magyar gazdaság várt A Moody's-tól vártunk kedvező hírekre, hiába.